Sunday, March 26, 2017

# Sabtuday

Happening nya

Assalamualaikum
Hai korang😊😊😊happy weekend kepada yang bercuti.Dah pun sampai ke bumi Johor ni.Malam tadi sampai ke kota tinggi untuk hantar dulu kakak fiyah kat kampung.
So tido semalam kat kampung.petang sikit baliklah ke pasir gudang.Nak kemas apa yang patut pulak kat rumah sendiri setelah beberapa hari ditinggalkan.

Misi mencari asam pedas semalam kat Melaka tak kesampaian dek kerana kami dah keletihan.So just beli sedikit souviner untuk mereka yang terdekat.
Esok dah mula kerja..hadoii..sebab tu kena balik pasir gudang awal sikit.Boleh lagi rileks dan kemas apa yang patut.


Ada ke yang dah naik keje hari ni..ok..nak tepek gambat ni seketul.Thanks sangat kat mar mansor sebab boom instagram kita.


Yang ada instagram boleh la follow kita..nanti kita follow balik ye.Tekan je button instagram kat atas header tu...daaaa

4 comments:

  1. assalamualaikum eda...Wah !! mmg meriah betul ni..:)
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  2. Bestnyaaa, happening sungguhhh laaaa~ nahh, nona tag tau

    http://nonasani.blogspot.my/2017/03/pencarian-bloglist-cikjaja-bagi-apr-dan.html

    ReplyDelete
  3. Thanks kak eda..bertuah tau sapa kena bom dengan saya..
    JanjiKita

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81