Harga Petrol turun mulai 30 mac 2017

Wednesday, March 29, 2017

Assalamualaikum
Hai korang😊😊😊..bila dengar berita ni,rasa luas je dada ni nak bernafas..hailah..
Part minyak turun naik ni memang aku sentiasa amik tahu.Tak kiralah kalau ianya naik ke turun..tetap nak amik tahu..kalau naik memang rasa geramkan..tapi kalau turun,rasa gembiralah sikit.at least adalah balance kat dalam poket ni kan.
Sumber ni aku dapat dari facebook.kalau betul,baguslah..kalau tak betul,rasa kecewa jugaklah kan.
Moga lepas ni takdelah naik mendadak lagi.Bukan apa..setakat gaji kecik macam kami-kami ni,banyak benda yang nak dijimatkan.

Ok..jomlah kita bergumbira walau sekejap sahaja..huwaaaa...




You Might Also Like

3 Orang Komen

  1. Semua tengah tarik nafas lega minyak dah turun

    ReplyDelete
  2. Kat brunei pula sibuk heboh kat whatsapp harga barang naik alahai

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"