Kena BOM dengan Blogger Uyul

Monday, March 20, 2017

Assalamualaikum
Hai korang ☺☺☺...sebenarnya sedang kuciwa dengan satu keadaan ni..Tapi walaupun kuciwa datang,dia tetap akan pergi dengan cepatnya.

Tapi bab kuciwa ni akak malas nak amik tau sangat,kang kalau kuciwa berpanjangan boleh rosak akhlak.Yang berlalu biarkan berlalu.Tapi bila seketul uyul datang bom ke blog akak tuari,huih..mau satu-satu jugak akak membacanya.

EH..orang komen haruslah kena baca.Kena tengok apa yang diorang komen..Bukan delete.Ingat senang nak bomm blog orang.Seketul uyul ni boleh,,hehehe..

Uyul dah bomm blog..ikutkan banyak lagi page seterusnya tu..hehe

Thanks uyul sebab rajin singgah blog akak ni..alahai..seronok tau..Uyul ni salah sorang ahli JDT Blogger.Sebenarnya dulu,dia kurang aktif untuk berblog.Tapi sejak tertubuhnya JDT Blogger,dia kembali semangat untuk berblog tau..

Moga uyul success dalam dunia blog. Yang nak terjah ke Blog uyul,sila Klik UYULROSLI..
Sekarang ni dia sedang mengadakan GA dalam blog.So untuk korang yang nak dapatkan hadiah yang best boleh lah terjah dia sekarang.Boleh terjah UYUL ROSLI 1ST GIVEAWAY

Dan satu lagi blogger yang rajin terjah blog aku adalah Hernee Nazir..Baru je kenal dia jugak bila tertubuhnya kelab tu.Dan dia pun baru mengadakan GA.Kalau korang nak terjah dan dapatkan hadiah yang menarik macam aku dapat ni,boleh baca di entry SINI, apa kata pi terjah Giveaway March By Herneenazir




You Might Also Like

6 Orang Komen

  1. hehehe.. habis blog kene bom.. Kene bikin baru la.. Semua dh hancur.. Haahaha..

    ReplyDelete
  2. heheheehehe. auchh terharuuunyaaaaa akakkk. haruslahh bom akak. padu kot blog akak ni. inspirationn.

    Jom ke Blog Uyul Rosli >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  3. Hebat blogger Uyul ni
    Boleh main BOM pulak

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai