Wednesday, March 29, 2017

# lazada

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Assalamualaikum

Hai Korang☺☺..Seperti yang korang sedia maklum pada tajuk Entry ini,Yes..sekarang ni Lazada Malaysia sedang mengadakan Blogger contest  sempena "BIG BABY FAIR" yang berlangsung pada hari ini iaitu 29 mac 2017 sehingga 2 April 2017.


Pelbagai barangan terpilih yang dijual dengan potongan harga sebanyak 85%...WOW...WOW..and WOW sangat.Inilah masanya ibu-ibu dan bapa-bapa yang ingin mencari keperluan bayi yang ada dan akan lahir.Aku pasti ramai yang ternanti-nanti Jualan besar-besaran bagi barangan Bayi.

Oklah..sebelum tarikh tamat contest ni,aku nak menjawab semua pertanyaan dari Lazada.Terdapat 3 soalan yang perlu aku jawab di dalam contest ini

a. What favourite brand of diapers for your baby (or future baby)? 
b. What is your favourite choice of baby formula for your baby (or future baby)? 
c. Choose 1 product from Lazada Malaysia you'd like to get for your children (or future children). 


Ok..jom kita tengok jawapan pada soalan-soalan di atas

A.Apakah Jenama Kegemaran Diapers Baby saya?

Untuk anak-anak aku,Jenama kegemaran diapers yang selalu aku gunakan adalah Drypers Classic.Dyrpers Classic ni memang sangat sesuai dengan anak aku,tiada masalah menggunakan produk ini,so aku akan teruskan sehinggalah dia cerai lampin nanti.

Oh ya..Kepada sesiapa yang menggunakan Drypers Classic ni,sekarang Lazada sedang buat promosi tau.Rugi kalau tak grab.
Harga : RM96.00( 1 only rm24.00)
Untuk Pembelian klik  SINI


B.Apakah Jenama kegemaran  Susu Formula untuk baby saya?

Untuk susu formula ni,anak aku guna  DUMEX DUGRO 1-3 tahun.Susu ni memang sesuai dengan anak aku.Bila dah anak sesuai.kenalah maintain menggunakannya.

Harga : Rm24.90
Untuk Pembelian Klik SINI

C.Pilih satu produk dari Lazada Malaysia yang ingin saya berikan kepada Baby saya?

Sebenarnya memang dah lama nak carikan dia Playground set,memandangkan dia suka sangat bermain di Playground di mana je dia nampak.Ingin nak letakkan di luar rumah,jadi bila dah ada kat rumah tu,takdelah dia bosan sangat.Dan tak perlu setiap petang membawa dia ke Playground.
Aku memilih untuk memberikan dia My Dear 3 in 1 Playground Set/Slide/Swing/basketball . Lama dah idamkan nak bagi ni kat dia..Mana tau Lazada bermurah hati nak bagi Playground set ni kat Baby saya kan..hehee
Harga : RM559.00
Untuk Pembelian Klik SINI


Ok..siap menjawab semua soalan dari Contest ni.

Ingin aku war-warkan sekali lagi Lazada Malaysia sedang mengadakan Lazada Big Baby Fair dan sekarang ni berlangsung  dari 24-Mac 2017 sehingga 2 April 2017 dimana korang akan mendapat diskaun sehingga 85%.

Jangan Lupa singgah sini ----- http://www.lazada.com.my/big-baby-fair/






6 comments:



Follow Us @aida_yusof81