Lazada Surprise Box yang Mengujakan

Wednesday, March 22, 2017

Assalamualaikum

Hai korang ☺☺☺☺Dengan penuh rasa gembira buat entry ni..Hati terlalu girang oleh Lazada semalam.
Dah selamat terima Surprise box dari Lazada.Sebab tu senyum ada banyak kat entry ni,tanda mak sangat gembira.Mau tak gembira bila dapat hadiah dari lazada.Birthday orang lain,orang lain yang dapat hadiah..syok jugak kan.Kalau korang nak tahu,aku adalah salah seorang customer online Lazada ni tau.Huihh..Pantang la kalau nak cari apa-apa.Mesti terjah Lazada dulu.Kalau dah takde kat Lazada,barulah aku cari tempat lain.Tapi kat Lazada ni,apa je yang takde,semuanya ada tau..Aku rasa lebih sejuta kot barang yang di jual di Lazada ni.Yang penting haruslah ada kualiti kan..Penghantaran cepat,pertukaran barang yang mudah.Pendek kata semuanya ada di Lazada Malaysia ni.

Tahukah korang????
Sekarang......Saat ini,sedang berlangsungnya Jualan besar-besaran di Lazada Malaysia.Bukan sahaja jualan,malah surprise yang akan menanti korang pada hari ini 22 march sehingga 24 march 2017.Entry aku diSINI ada mengatakan korang perlu buat wishlist iaitu pada sebelum 22-24 march 2017.Dan shopping pada hari ini (22 march 2017).Korang akan dapat surprised dari Lazada.


Teaser Birhtday 5th Anniversary dari Lazada Malaysia

Lazada Malaysia adalah shopping online terbesar di Malaysia.Memberikan perkhidmatan dan jualan yang hebat.Produk yang berkualiti.

Semalam aku telah menerima SURPRISED BOX dari Lazada Malaysia.Surprise box ini bernilai rm400 tau..yess...itu membuatkan aku lebih teruja

Puan blog teruja dengan box besar dari Lazada ni


Korang nak tahu apa di dalamnya?
Ini adalah barang-barang yang ada di dalam dua box dari Lazada


Ok..kat sini meh kita lihat secara details barangan yang ada di dalam gambar atas ni..

Baby Porridge Cooker
Harga - RM145.00


Baby Poney Iconic Polka-dot & Stripe sets
Harga - RM55.20



Philips Avent Breast Care Essential Pack 
Harga : RM83.55



Carrie Junior Baby Hair & Body Wash
Harga : RM17.90



Goo.N Diapers
Harga : RM42.90



Huggies Wet Tissue
Harga : RM7.90




Notebook Bottle
Harga : Rm27.59


Coupon Photobook
Link - Photobook
Harga : Rm79.00


Himalaya Nourishing Cream
Harga : RM32.90


Ini adalah barang² yang terdapat di dalam Surprise Box tu.menarik kan..alhamdulillah...Kalau korang nak dapatkan barang-barang di atas,tekan je link yang telah diberikan di atas.



Kalau nak tengok barangan yang termasuk di dalam Birthday sales korang boleh klik link bawah ni














You Might Also Like

10 Orang Komen

  1. perghh, seronok tengok blogger dapat hadiah dari lazada ni...huhu

    ReplyDelete
  2. tahniah dapat suprise box. meriah betol barang2 dia .

    ReplyDelete
  3. jeles betul dekat blogger yg dapat niiii. tahniah kak

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum eda....sama dgn mama punya barangnya kn...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  5. Bestnya dapat hadiah dari Lazada

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"