Friday, March 31, 2017

# luncheon

Lunch Nasi beriani Haji Karim Taman Air Biru

Assalamualaikum

Hai korang☺☺☺ Dah makan tengahari? full already.hari ni pekena Nasi Beriani Haji karim the Most popular Nasir beriani at pasir gudang

Tanya je orang pasir gudang ni,Nasi beriani kat mana yang sedap..Of course orang akan cakap nasi beriani Haji karim ni.Nak dapatkan Nasi beriani ni hanya untuk Rabu dan Jumaat je..Kalau untuk tempahan pun boleh.


Nak bagi state xde,so korang google jelah...cari medan selera taman air biru,pasir gudang johor.berdepan dengan 7 eleven taman air biru ye..



8 comments:

  1. assalamualaikum eda...wah !! meriahnya mkn tengahari ni...sedap tu...:)
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  2. Sedapnya,..terliur tengok :)

    ReplyDelete
  3. Nasib baik tak berapa nak minat nasi beriani... Kalau tak mesti kempunan.. hehe

    ReplyDelete
  4. Lpr plak tgk mknan ni ptg2 gini hihi

    ReplyDelete
  5. Terliur pula! nampak macam sedap je hehehe.

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81