Lunch Nasi beriani Haji Karim Taman Air Biru

Friday, March 31, 2017

Assalamualaikum

Hai korang☺☺☺ Dah makan tengahari? full already.hari ni pekena Nasi Beriani Haji karim the Most popular Nasir beriani at pasir gudang

Tanya je orang pasir gudang ni,Nasi beriani kat mana yang sedap..Of course orang akan cakap nasi beriani Haji karim ni.Nak dapatkan Nasi beriani ni hanya untuk Rabu dan Jumaat je..Kalau untuk tempahan pun boleh.


Nak bagi state xde,so korang google jelah...cari medan selera taman air biru,pasir gudang johor.berdepan dengan 7 eleven taman air biru ye..



You Might Also Like

8 Orang Komen

  1. assalamualaikum eda...wah !! meriahnya mkn tengahari ni...sedap tu...:)
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  2. Sedapnya,..terliur tengok :)

    ReplyDelete
  3. Nasib baik tak berapa nak minat nasi beriani... Kalau tak mesti kempunan.. hehe

    ReplyDelete
  4. Lpr plak tgk mknan ni ptg2 gini hihi

    ReplyDelete
  5. Terliur pula! nampak macam sedap je hehehe.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"