Monday, March 06, 2017

Name Card Holder Legoland Dari Mama Maszul

 Assalamualaikum 
             
Hai korang😁😁😁...Busy ke tu...Dah baca kan tajuk buletin utama dalam blog ni..Yezzzaaaaa...Sebenarnya seronok tau dapat hadiah..souviner dari rakan kita..maknanya mereka sentiasa mengingati kita...haha..kan..kan..betul ke tidak...betul kan...ngeh..ngeh

Oklah..Sebenarnya masa Program JDT Blogger bersama Anak Yatim tempohari,aku dan beberapa orang blogger telah berkumpul..Yelah..Nak buat program macam ni kan..Semuanya kenalah berkumpul.Bersatu hati..Bersatu tenaga bagi menjayakan Program ni..Dan..alhamdulillah..semuanya berjalan dengan lancar..Syukran..

Salah seorang rakan blogger dan merupakan mak kami dalam Group JDT Blogger,ingat betul kat anak-anak dia kan...Haha..hadiahkan kami Name Card Holder yang cantik ni pada kami-kami.Of courselah kami suka..Thanks Mama Maszul sebab bagi ni pada kami.Dah ada tempat nak letak Kad blogger kami ni.


Cute tak..


Mestilah Cute...Dari Legoland lagi tau...Thanks mama...

Name Card Holder Legoland Dari Mama Maszul
Dah pun letak Kad Nama kita..Lepas tu terus terlupa nak bagi kat mama kad ni..hadoiiii...

Hah...Korang kenal tak mama yang mana ni..Uih..tak kenal???Rugi tau

Meh la kita kenalkan Grandma gojes ni..Terus ke blog dia...Hah..nak kenal kenalah terjah blog dia kan..

http://maszull.blogspot.my/

8 comments: