Ranking Alexa Kisahsdairy.com 11.03.2017

Saturday, March 11, 2017

Assalamualaikum 


Hai Korang☺☺☺.Selamat berhujung minggu..Sementara ada masa ni,gigih nak update ranking alexa untuk blog ni.Yes..setiap minggu aku akan update tentang ranking alexa blog ni.

Bukan apa,nak tengok kemampuan blog ni,boleh pergi jauh atau tidak.Sebab Ranking alexa ni pun kir membantu kita untuk menaikkan taraf blog kita kan..Ok..kita tengok Ranking alexa untuk minggu ni..Alhamdulillah..makin baik

check alexa blog

Traffic Rank in MY : 20588

Ranking Alexa yang lepas : SINI

Check Alexa blog : SINI

You Might Also Like

13 Orang Komen

  1. Wah jauh lagi saya nak kejar tu... tahniah ya...

    ReplyDelete
  2. mesti sign up eh alexa ni kalau nak check ranking Malaysia?

    ReplyDelete
  3. Wahhhh tahniahhh kakak. Tak sabar nak tgu PR kakak pulak yg naikkk.

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  4. wahh.. tahniah.. teruskan usaha.. :)
    boleh ajarkan tak macam mana nak pasang ranking tu ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah..boleh...kita pun dah tak ingat dah ni...

      Delete
  5. fae plak tawar hati dah nak check ranking blog huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh..janganlah tawar hati..boleh lagi tu fae

      Delete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai