Saturday, March 04, 2017

# kisahsidairy.com # ranking alexa

Ranking Alexa Kisahsidairy.com Mac 2017

Assalamualaikum

Hai korang😁😁😁Penuh betul gigi..bersusun ko...hahaha...Alahaii..bila cerita pasal ranking alexa ni,rasa macam jauh ketinggalan dari bumi..Apa taknya.semakin lama semakin menjunam.

Ingat dahulu,pada tahun 2014 berblog.Ranking alexa memang cantik..Memang cun melecun..Semua bawah 1K tau..Uih..mana tak bangga..bangga untuk diri sendiri jelah..bukan nak bangga dan berlagak ok..Tapi berbaloi masa tu sangat-sangat gila berblog..Gila untuk berblogwalking,,Join segmen..Setiap hari entry lebat..Ada je idea nak menulis..Tapi sekarang ni memang ke laut weh..

Korang boleh baca entry aku .Entry Ranking alexa paling Best yang aku pernah dapat..Korang boleh baca di entry Update Terkini Ranking Alexa Kisahsidairydotcom.Bagi aku memang terbaik..Nak kejar untuk mendapatkan Angka banyak tu sangat jauh weh..JAUH....Bangat..Yang nak check ranking alexa boleh terjah sini


Ranking Alexa Kisahsidairy.com Mac 2017
Alexa Traffic Rank : 2,244,648
Traffic Rank in MY : 23,183

Insyallah..akan usaha lebih baik lagi selepas ini... U can Do It....





8 comments:

  1. Waaaa okay la ada tersenarai dalam alexa. Saya takda pun haha

    ReplyDelete
  2. yeahhh... u can do it again...

    ReplyDelete
  3. tahniah dan teruskan brblogging.. dan tingkatkan prestasi blog :)

    ReplyDelete
  4. waaaaaa. tahniahh kakakk!! uyul pun tak masuk rank lagi.

    JOM KE BLOG UYUL! >> Blog Uyul Rosli

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81