Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket

Wednesday, March 08, 2017


Assalamualaikum


Hai korang☺☺☺Entry ini bertujuan untuk menyertai Segmen anjuran Hasrul Hassan.Segmen ini diberi nama "Hasrul Hassan BantukTrafik Blog Meroket".Nampak macam bestkan..Hah...tentulah best sebab Nak minta jasa baik Bro HH untuk bantu aku Menaikkan Trafik blog.Meroket sampai ke bintang..Supaya saya dapat traffik blog yang tinggi.Tak pernah pun dapat trafik yang tinggi sebelum ni.

Di harap segmen yang Bro HH anjurkan ini dapatlah memberi peluang kepada saya untuk naikkan Trafik blog..Barulah boleh tersenyum girang.

Segala arahan untuk penyertaan ini telah saya laksankan mengikut peraturan segmen yang diberikan.Sangat mudah dan korang jugak boleh menjoinkan diri dalam segmen  "Hasrul Hassan Bantu  Trafik Blog Meroket"


Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket


Jika korang nak menyertai segmen ini,caranya cukup mudah


  1. Peserta mesti ada blog.
  2. Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.
  3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket. 
  4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)
  5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)
  6. Wajib untuk FOLLOW Instagram HASRUL HASSAN (klik dan FOLLOW)
Mudah kan..Kalau dah mudah tu,wajib lah join sebelum tamat penyertaan ni.


Kepada Bro Hasrul Hassan,




Moga mendapat trafik yang tinggi..Bukan sahaja untuk saya malah untuk mereka yang menyertai segmen ini..Terima kasih kepada Bro Hasrul Hassan kerana mengadakan segmen seperti ini.




You Might Also Like

13 Orang Komen

  1. ada roket macam syed muzaffar tak..hihii

    ReplyDelete
  2. Uyul pun join jugakkk. Jyeahh! Semoga terus meroket.

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
    Replies
    1. terus masuk malaysia ni uyul..all the best

      Delete
  3. Terima kasih sbb support segmen saya .. cuba check dashboard blog sekarang .. manalah tahu dah nampak roket trafik .. hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah....nampak dah tu meroket naik

      Delete
    2. Alhamdulillah, tapi dia on time je ... roket dah sampai ke bulan, kena tembak roket lain bawa blog lain pulak ..

      Delete
  4. jalan2 dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html


    - Mia Liana

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai