Tuesday, April 11, 2017

# review product

700 wakil pengedar sedia dihubungi seluruh malaysia

Assalamualaikum

Hai korang☺☺Pernah tak korang tahu pasal jeragat?Selalunya siapa yang mengalami masalah ni?Bolehkah masalah jeragat ni dihapuskan?


Banyak sebenarnya pertanyaan tentang jeragat.Sebelum aku menjawab semua soalan di atas ni.Mari aku kongsikan sedikit dengan korang apa itu Jeragat.


Related image
Apa itu Jeragat
Jeragat adalah sejenis penyakit kulit yang tidak berbahaya tetapi kehadirannya menyebabkan kulit wajah seseorang kelihatan tidak sihat selain menjejaskan penampilan.
Jeragat juga dikenali sebagai tompok hitam,pigmentasi pada kulit atau biji hitam seperti tahi lalat yang bertapak secara berkelompok di beberapa bahagian badan,wajah dan leher,namun dengan teknologi dunia kecantikan,masalah jeragat kini boleh diatasi.

Jeragat tergolong kepada dua jenis iaitu pigmentasi tompok hitam yang leper di dalam lapisan kulit dan biji seperti ketumbuhan kecil pada kulit.Masalah Pigmentasi adalah seperti Melasme,freckles atau solar lentigenes.

Masalah biji atau ketumbuhan pula seperti seborrhoeic keratoses(biji hitam yang timbul seperti tahi lalat yang tumbuh secara berkelompok)actinic keratoses dan skin tag(lebihan daging berwarna coklat atau hitam)yang kebiasaannya tumbuh pada leher muka dan celah ketiak.Walaupun jeragat ni tergolong sebagai penyakit kulit,ia tidak menimbulkan kesan memudaratkan kecuali kaedah rawatan dan bahan yang digunakan tidak bersesuaian atau perlakuan fizikal di sekitar kulit berjeragat seperti mengutil dan mencabut mampu menyebabkan kesan luka,berdarah dan bernanah pada kawasan yang bermasalah

Jeragat ni,kebanyakkan terjadi kepada wanita.Tidak kira umur remaja dan meningkat dewasa.Dan yang pastinya kehadiran jeragat ni kadang-kadang membuatkan mereka kurang berkeyakinan untuk bergaul dengan orang,Ramai yang mencari produk yang boleh menghilangkan jeragat.Macam mana nak hilangkan jeragat..korang kena baca sampai habis entry ini ye.aku percaya ramai yang mencari tips untuk hilangkan jeragat di google mahupun di media sosial

Displaying WhatsApp Image 2017-03-27 at 3.28.51 PM.jpeg
Tetapi di zaman Teknologi sekarang,Jeragat dapat diatasi dengan kaedah-kaedah memakai Serum dan sebagainya.


serum anti jeragat
Mylea Freckles Serum


Mylea Freckles Serum adalah serum yang dicipta khas untuk menangani masalah jeragat di Wajah.Serum Mylea ini sangat selamat digunakan kerana ia mengandungi 100% bahan semulajadi antaranya adalah minyak zaitun,mineral,timun,lemon,Minyak kelapa dara,vitamin dan juga delima.
Mylea Freckles serum ini  juga boleh menangani jeragat baru atau lama dan rata-rata yang menggunakan Serum ini,jeragat semakin pudar dan hilang.
serum anti jeragat

Mylea Freckles Serum adalah bersifat water Based,bahan asas dari sumber mineral dan sangat kaya dengan ekstrak tumbuhan dan buah-buahan.Ia adalah Serum Jeragat No.1 yang mampu menghilangkan jeragat 

Ramai pengguna Serum jeragat dari umur 40-60 tahun memakai dan jeragat semakin pudar dan hilang.Jeragat  berpunca dari hormon Melonin dan ia berfungsi untuk melindungi kulit kita daripada kanser kulit.Mereka sangat berpuas hati dengan Serum anti jeragat ni


Mylea Freckles Serum Khas untuk masalah jeragat,sapu je boleh hilangkan Jeragat tak kira  yang lama atau pun masih baru kat kulit muka.Cara hilangkan jeragat dengan berkesan adalah dengan menggunakannya secara optimum.
serum anti jeragat

Mylea Freckles Serum Khas utk masalah Jeragat, Sapu je boleh hilang kan Jeragat tak kira yang lama atau pun masih baru kat kulit muka.Serum ini adalah Serum berkesan untuk jeragat dan ia adalah penawar jeragat
Masalah pori2 pula terbuka pula ialah berpunca bila kita terlalu kerap mencuci muka, cuaca yg sgt panas, mandi air suam dan ketika berpeluh. mslh liang pori terbuka dan susah nak tertutup apabila minyak dan kotoran dh masuk dan tersumbat.
Tapi jangan bimbang semua masalah di atas dapat diatasi dengan mengamalkan Mylea Freckles Serum setiap hari utk mencegah dan mengatasi masalah JERAGAT & LIANG PORI TERBUKA!
Kebaikkan Mylea Freckles Serum 
  • Penawar No.1 masalah Jeragat
  • Mencegah jeragat dari Merebak dan Menebal
  • Membantuk menghilangkan bintik hitam di wajah
  • Mencerahkan warna kulit
  • Membantu menghilangkan parut dan bekas jerawat.
  • Membantu mendapatkan Tona kulit sekata
  • Membantu mencerahkan kulit wajah
  • Merawat Kulit Kusan.
  • Mengawal masalah kulit berminyak
  • mengecilkan Liang Pori
  • Membantu anda mendapatkan kulit idaman dalam jangka masa cepat,berkesan & tanpa kesan sampingan.
serum anti jeragat

Cara guna Mylea Freckles Serum 
-Picit sedikit Mylea Freckles serum pada tapak tangan dan sapu pada bahagian kulit wajah yang bermasalah (setitik Freckles serum memadai untuk seluruh wajah jerana serum ini pekat dan tidak beminyak malah terus meresap ke dalam kulit wajah)
-Disyorkan pakai pada waktu pagi(10 ke 15 minit sebelum make up) dan malam sebelum tidur(10 ke 15 minit sebelum apply night cream.
-Freckles Serum boleh dipakai denga nmana-mana night cream or day cream dan apa-apa brand pun.Yang penting jarakkan sekurang-kurangnya 15 minit untuk pastikan serum telah sempurna meresap ke dalam kulit.Dinasihatkan hindarkan dari produk yang mempunyai kandungan kimia yang tinggi kerana akan merosakkan tisu kulit) 
-Sapuan kerap (2 kali sehari) dinasihatkan bagi mereka yang inginkan kesan yang lebih cepat


serum anti jeragat


Bahan-Bahan yang terkandung Di dalam Mylea Freckles Serum 

Aqua, Propylene Glycol, Unsaponifiable Olive Oil, Cetyl, Ceg Beeswax, Dimethicone, Cucumis Sativus Ekstrak, Citrus Medica Limonium Peel Extract, Symphytum Root Cell Extract ( phyto-celltec ), Sodium Cocoamphoacetate, L-Gluthathione, Ascorbyl tetraisopalmitate P, Polyacrylamide And C13-14, Tocopherol Acetate, Arbutin, Isoparaffin And Laureth-7, Phenoxyethanol (and), Ethyloxyglycerin, Caprylyl Glycol And Ethyloxyglycerin,

HARGA RM90


So,bagi korang yang ada masalah jeragat,cepat-cepat hubungi talian di bawah untuk maklumat lanjut ye
MEDIA SOSIAL
INSTAGRAM: @mylea.official


AGEN DIPERLUKAN! 


 CARA NAK ORDER: Whatsapp segera 017 777 8191 / 013 984 5104 

6 comments:

  1. jeragat ni mmg jahat, klu dh ada memng sush nak hilang, good advice eda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah,my mom pun ada masalah ni..payah nak pulih

      Delete
  2. assalamualaikum eda...wah !! best ni..mcm2 produk skg..
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  3. huwaaa i byk jeragat..tp i fefeeling anak mat saleh.. :p

    - Blog Hernee Nazir-

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81