Birthday cake dari Officemate

Saturday, April 01, 2017

Assalamualaikum
Hai korang☺😀😀.Kita throwback cerita semalam lah ye.Biasalah kerja blogger ni memang macam ni,kerja dia menayang je.Janji kami tak tayang body dah la kan.

Kalau ada orang kat luar sana tu tak berapa nak suka kita ni tunjuk semua apa yang kita buat,janganlah marah ye..Dah memang kerja kami.Bukan untuk menunjuk,tapi kita share benda yang perlu..Benda yang patut dikongsi sahaja kami buat.

Begitu juga kegembiraan,tu pun kami kongsi tau..oklah..kepada yang tahu,yesss pada khamis yang lalu aku dah pun menginjak ke satu lagi angka.it's my birthday celebration okeh!!

And part paling suka,bila ada geng yang wish and belanja kek kat kita..Thanks hidayah,belanja akak..Next ,akak belanja dayah pulak.
Alhamdulillah..

Rezeki jumaat hari tu.Singgah di kedai SDS bakery masa pergi lunch hari tu.
Sambil tu sempat beli beberapa jenis roti untuk dak Naura tu.Kesian pulak tak belikan untuk dia.Dah jadi mak-mak ni,of courselah setiap kali makan,akan ingat pada anak kan.
Bekalan untuk Naura

Ada lagi sebenarnya cerita pasal birthday ni..tapi tunggu next entry pulak ye..



You Might Also Like

8 Orang Komen

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"