Birthday Nur Awfiyah

Monday, April 24, 2017

Assalamualaikum
Hai korang😊😊😊.Throwback cerita birthday nur awfiyah.Sebenarnya planning dari bulan lepas,cuma mencari masa yang sesuai je untuk buat birthday dia.Nur awfiyah genap 3 tahun pada 15 april 2017.alhamdulillah..besar bagai juara sekarang mulut je dah kemahin lagi...

Taklah buat besar mana,tapi tak sangka ramai yang datang.Deco birthday pun buat sendiri.
Deco yang kami anak beranak hasilkan..save budget kan..

Kek birthday pulak awfiyah request nak robocar poli..ok..umi ikutkan je,sebab masa bday dia dekat sekolah,dia berebut dengan kawan nak robocar poli
Alhamdulillah..selamat dah semuanya.Walaupun makanan yang disediakan simple,tapi tetap meriah.
Umi dan kakak

Alhamdulillah,niat nak buat birthday kakak dah terlaksana.Walaupun umi tak dapat nak buat besar-besaran,ini pun dah mencukupi.

Bulan 7 buat birthday adik pulak..Tema pun tak tau ape lagi..

You Might Also Like

7 Orang Komen

  1. happy besday awfiyahh. semoga membesar lagi bagai juara hehehe.

    Jom ke Blog Uyul Rosli >>> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  2. Happy birthday nur awfiyah. Semoga menjadi anak yang solehah :)
    Cantik lah hiasan tu dan keknya.

    ReplyDelete
  3. epi bedey awfiyah... kek dia paling win.. :)

    ReplyDelete
  4. Salam singgah sini sis....Selamat hari jadi buat Nur Awfiyah....semoga membesar jadi anak yang solehah...

    ReplyDelete
  5. happy birthday awfiyah.. semoga menjadi anak yg solehah... :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"