Blog dah ada Widget Top Komentar

Thursday, April 27, 2017

Assalamualaikum

Hai korang๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š malam ni terajin nak buat entry.Kotlah korang sudi nak membaca.

Ni nak cerita pasal widget terbaru di kisahsidairy.com ni.Actually lama dah nak pasang widget ni,tapi ada tutorial tu bila aku masukkan widget,langsung yak keluar apa-apa.So,aku terus padamkan niat hati nak masukkan widget tu.Tapi untuk tahun ni nak buat pembaharuan pulak.

Bagi menghargai TOP KOMENTOR di blog ni,so,aku perlukan widget untuk mereka.
Nanti di hujung tahun,akan ada hadiah yang akan menanti mereka..wahhhh..bestkan..Nak hadiah kena rajin komen blog kita lah awak.
Setakat ini,inilah orang-orang yang rajin menyinggah dan tinggalkan komen di blog ni.Thanks korang..sayang ketat-ketat


You Might Also Like

10 Orang Komen

  1. Wah! Comelnya widget...siap ada avatar sekali. Tahniah kpd pengomen tegar!

    ReplyDelete
  2. wahhhhh , skrg boleh le tahu siapa yg rajin mengomen

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah..senang sikit kan nak tengok siapa yang rajin komen blog kita

      Delete
  3. Taknak cakap apa tapi blog ni comel. Jelesnye tite uwaa T_T Btw singgah sini awaks :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks tau...tuan blog tak comel ke...hehehe

      Delete
  4. widget top komen bulanan kat blog corrupted...dok try mcm2 xleh nk buat...wuuu...wuuuu

    ReplyDelete
  5. seronok dapat tengok siapa top komentator ada widget ni. Senang kan..fiza baru je dapat terjah blog akak ni

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum eda...sedihnya mama nyer semua dah hilang...nak buat semula juga ni...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"