Blogwalking sambil layan Mentor Millenia

Sunday, April 16, 2017

Assalamualaikum
Hai korang๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ŠYang menonton Mentor Millenia tu...sep sikit..yess kita geng.Sebenarnya niat tadi nak tidur,tapi disebabkan Naura auni tak nak tidur,nak diajaknya pulak keluar dari bilik,mak is pasghah...

Jadi sambil layan Mentor Millenia,sambil blogwalking.Tinggalkan jejak,baca cerita blogger lain..syok jugak.Line internet pun macam sayang lebih je malam ni,laju je..UMobile dah upgrade kot..Harap hari ini esok dan seterusnya bertambah baiklah kan.

Sebenarnya tak lah aku follow setiap minggu Mentor ni,tapi bila boring,tak tau nak buat apa,layan jelah..selalunya aku lepak je dalam bilik layan si naura.Ni alang-alang,jomlah kita tengok usop..


Moh ler blogwalking..

You Might Also Like

5 Orang Komen

  1. Mula mula dulu ada juga tengok...sekarang dah tak ikuti lagi...

    ReplyDelete
  2. My mom obsessed sangat dengan ucop.. Dari siang tadi dia duk cerita pasal ucop je, pastu tadi ucop punya performance pun dia bangga betul.. haha

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum eda...layan eda jgn x layan yer...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  4. ehhh ada jodoh uyul lah. abam usop ahahha

    Jom ke Blog Uyul Rosli >>> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"