Sunday, April 16, 2017

# Nagging

Blogwalking sambil layan Mentor Millenia

Assalamualaikum
Hai korang😊😊😊Yang menonton Mentor Millenia tu...sep sikit..yess kita geng.Sebenarnya niat tadi nak tidur,tapi disebabkan Naura auni tak nak tidur,nak diajaknya pulak keluar dari bilik,mak is pasghah...

Jadi sambil layan Mentor Millenia,sambil blogwalking.Tinggalkan jejak,baca cerita blogger lain..syok jugak.Line internet pun macam sayang lebih je malam ni,laju je..UMobile dah upgrade kot..Harap hari ini esok dan seterusnya bertambah baiklah kan.

Sebenarnya tak lah aku follow setiap minggu Mentor ni,tapi bila boring,tak tau nak buat apa,layan jelah..selalunya aku lepak je dalam bilik layan si naura.Ni alang-alang,jomlah kita tengok usop..


Moh ler blogwalking..

6 comments:

  1. Mula mula dulu ada juga tengok...sekarang dah tak ikuti lagi...

    ReplyDelete
  2. My mom obsessed sangat dengan ucop.. Dari siang tadi dia duk cerita pasal ucop je, pastu tadi ucop punya performance pun dia bangga betul.. haha

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum eda...layan eda jgn x layan yer...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  4. ehhh ada jodoh uyul lah. abam usop ahahha

    Jom ke Blog Uyul Rosli >>> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  5. rabia tak tengok pun..kurang minat.hehe.minat drama hindustan

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81