Monday, April 10, 2017

# hadiah dari blogger

Dah terima Hadiah Firdge Magnet Padang Besar

Assalamualaikum

Hai korang☺☺☺Tuari aku ada update yang aku ada menang satu giveaway kan..Hah..kalau korang tak ingat,korang boleh baca entry aku di SINI  . Di dalam entry ini,aku ada ceritakan hadiah apa yang aku dapat dari giveaway ni kan.

And hari ni,hadiah tu dah ada di tangan aku.Yes...balik dah boleh letak kat fridge,so bertambah la koleksi Fridge magnet di rumah.


Fridge magnet dari padang besar

Thanks to Mialiana.com atas hadiah yang diberikan...


18 comments:

  1. alollo. comel yer sileper jepun tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..lagi comel letak kat peti ais rumah

      Delete
    2. Congrats cik, magnet fridge bentuk sandal wkwkwk, btw ada refrensi tentang desain rumah minimalis dan juga kumpulan warna cat di blog saya cik, visit ya

      Delete
  2. comel pulak fridge magnet tu. hehehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. mestilah suka kak benda-benda macam ni.

      Delete
  4. assalamualaikum eda...alhamdullilah dah sampai juga..mama nyer lum sampai lg...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  5. suka bila dapt kechain ni..boleh kumpul

    ReplyDelete
    Replies
    1. keychain pun suka..tergantung ni hah tepi meja

      Delete



Follow Us @aida_yusof81