Dah terima Hadiah Firdge Magnet Padang Besar

Monday, April 10, 2017

Assalamualaikum

Hai korang☺☺☺Tuari aku ada update yang aku ada menang satu giveaway kan..Hah..kalau korang tak ingat,korang boleh baca entry aku di SINI  . Di dalam entry ini,aku ada ceritakan hadiah apa yang aku dapat dari giveaway ni kan.

And hari ni,hadiah tu dah ada di tangan aku.Yes...balik dah boleh letak kat fridge,so bertambah la koleksi Fridge magnet di rumah.


Fridge magnet dari padang besar

Thanks to Mialiana.com atas hadiah yang diberikan...


You Might Also Like

17 Orang Komen

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"