Dexandra Inspired Perfume wangi dan kekal lama

Sunday, April 23, 2017

Assalamualaikum

Hai korang☺☺☺ Sebenarnya dah lama teringin nak beli,tapi tak terbeli-beli pun.Lama dah perati je Perfume ni.Tapi takutlah nanti bila beli tak puas hati.


Ada member jugak yang pakai perfume Dexandra ni,sedap baunya.Tapi disebabkan perfume aku ada lagi,so,macam taknak lah beli lagi kan.Jenis aku ni,suka pakai satu je.Masih banyak lagi perfume yang aku beli dua bulan lepas.Kalau korang nak tau,dulu aku ada jugaklah  berjinak-jinak jual perfume.Korang boleh baca di entry sini .Tapi entah la,aku payah nak handle jual perfume tu.Last2 dah terkubur kat situ je.Bukan sahaja jenama tu,tapi ada juga satu jenama lagi yang aku jual,cerita tu di entry sini  .Pun sama jugak,dulu tak pandai nak berbisnes..Jadi terkubur lah jawapannya..

Ok,last perfume yang aku beli adalah di entry ini.Masih banyak lagi.Guna pun tak banyak mana,sebab wangian ni sedap.sebab tu aku beli.Wangian dan wanita ni memang tak boleh nak dipisahkan,betul tak.So bila ada member suggestkan aku bauan Dior untuk Dexandra perfume ni,aku survey dan ternyata ramai yang memilih untuk bauan ni..Bauan orang kaya diorang panggil..kah.kah... Dexandra perfume ni wangi dan tahan lama

dexandra perfume
Dexandra Inspired Perfume

Sangat berpuas hati dengan bauan ni.Yes,ada stock sebotol lagi..Entah bila nak habis..hahaha...Insyallah,lepas ni nak cuba bau lain pulak..


Kalau korang nak jugak memiliki Dexandra perfume ni boleh pergi ke instagram Nana..Dia nak bagi korang harga kasih sayang punya..

You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. mmg wangi tapi sally punya perfume terlalu banyak..hahahaha...tak mampu nak membeli 7 keturunan neh :P

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum eda...mmg best bau minyak wangi eda...mama pun pernah guna dulu tapi sebotol jer...lepas tu dah x beli lg...harganya pun boleh tahan la...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  3. uyul tak suka pakai perfume. tah laaa tatau kenapa.


    Jom ke Blog Uyul Rosli >>> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"