Friday, April 07, 2017

# dinner

Dinner di ummi's chicken Chop

Assalamualaikum
Hai korang๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Šspam sebijik entry dulu sebelum tidur.
Malam ni sebelum pergi makan chicken chop,pi singgah butik untuk beli shawls.Babah request Nak makan chicken chop,tu yang keluar tu..
Bila babah dah request,ummi on je..janji babah belanja.
Sempat grab tudung kat wadi poh tadi..

Lepas shopping shawls,terus pergi je restoran yang jual chicken chop ni Sebelum tu tak decide pun nak makan kedai mana,tapi masa lalu kat restoran tu,terus nampak mereka jual chicken chop.Di restoran ummi's Chicken Chop memang jual segala jenis western..eh..tak jugak.Just jual chicken chop,grill chicken chop,beef and meatball.

Sayang takde baby chair..Ada pun bangku macam tu je.Jadi susah la nak letak dak naura tu

So far,oklah chicken chop mereka..lepas tu balik dengan perut yang kenyang...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

5 comments:

  1. assalamualaikum eda...wah sedapnya mkn...mama singgah mlm ke sini...:)
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  2. aloloooo lawanya nauraaaa pakai tudung.

    Jom ke Blog Uyul Rosli >>> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  3. baru lepas makan chicken chop food court tesco. yummy

    ReplyDelete
  4. sedapnya chicken chop..rabia beli dengan member rabia..dia cod setiap hari..tapi dia cod malam lah..hari tu lapar sangat..jadi beli lah ..sedap sangat

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81