Goo.N Friend Pants Super Jumbo Doraemon Edition Anti kebocoran

Wednesday, April 12, 2017

Assalamualaikum

Hai korang☺☺☺Pernah ke korang dengar Diapers Jenama Goo.N ni.Kalau korang nak tahu,diapers ni didatangkan dari Jepun.Dan tentunya dah berada di Malaysia.Cuma belum dikenali sahaja di kalangan ibu bapa.

Hari ni aku nak review Drypants Goo.N edisi Doraemon ni..Of courselah kan,kanak-kanak dan kartun memang tak boleh dipisahkan.Bila nampak je animasi kartun kegemaran mereka yang berwarna-wani ni,mestilah diorang teruja.
related images

Nak-nak si dak Naura ni.Kemahin dia bila nampak umi dia pegang bungkusan ni.Saja dia nak suruh umi dia bukak cepat-cepat.Nak try lah tu.

Sekarang ni si Dak Naura menggunakan pampers size L,huiii..ngeri size L kan,sikit hari lagi size XL pulak..Harap-harap dia masih boleh lagi guna size L dalam jangka masa yang panjang..hahaha..tak baik benau umi dia ni kan.Bukan apa,jimat sikit.Kalau size XL,isi dah sikit.

goo.n
Goo.N Friend Pants Super Jumbo Doraemon Edition Anti kebocoran
Packaging yang comel..Umi dia pun suka
Harga : 36.60( L size )
Link : GOO.N



related images
Depan dan belakang Drypants GooN.


related  images

goo.n
Kenapa perlu pilih untuk membeli Goo.N

1.Mengurangkan Ruam pada kulit Bayi 
Ini kerana drypants Goo.N mempunyai Top layer of diaper yang dirawat dengan menggunakan teknologi Silky Soft Smoothness.

2.Lebih Pengudaraan.
Drypers ini juga menyepadukan lapisan, lebih kelembapan dan wap yang dapat menembusi keluar daripada lapisan yang mudah.

3.Lembapan yang Padat
Diapers  ini diperbuat dari bahan yang tinggi penyerapannya,dan memastikan anak anda mendapat lembapan yang padat.




goon
Lihat sahaja cara penyerapan untuk memastikan Naura  selesa tanpa gangguan apabila dia membuat apa sahaja aktiviti.


Bila si Naura memakai Drypants Goo.N ni,semua aktiviti yang dia lakukan akan berjalan sempurna tanpa dia resah apabila pampers yang dipakainya penuh.

related images
Fungsi setiap yang ada di dalam Drypants Goo.N ni.


related images
Goo.N memberikan korang pelbagai size mengikut umur dan juga size bayi korang.So tak risau kalau anak korang memakai saiz yang besar
So,lepas ni boleh lah terus pakaikan Naura dengan Goo.N drypants ni..
Kemain membongkar lagi budak sorang ni bila dapat pampers baru


Mana nak dapatkan produk ni? 
Jawapan aku haruslah Lazada Malaysia.Bukan apa,senang nak berurusniaga..bagi aku lah kan..Lagi satu kat Lazada ni selalulah ada sales barangan bayi.So,korang boleh survey website Lazada untuk melihat harga yang ditawarkan di Lazada


related images

Aku suka baby wipe ni sebab ia tidak mempunyai bauan lain dan bebas dari paraben..Sangat selamat untuk digunakan pada baby.

Di Lazada korang juga boleh memilih untuk membeli dengan mendapatkan Baby Wipe yang  disertakan sekali dengan pembelian peket Jumbo. Korang boleh tengok link kat SINI .Nak dapatkan Goo.N Limited Edition Penguin Baby Wipe Box ni pun korang boleh terjah Lazada sekarang jugak



So..apa tunggu lagi..Lawati Website Lazada di sini sekarang juga


                                             >>> LAZADA MALAYSIA<<<

You Might Also Like

9 Orang Komen

  1. uiii comel ada doreamon lagi, mula2 baca tajuk sekilas pandang macam 'didi n friend' je
    hahaa

    ReplyDelete
  2. comel ada design doraemon. Lampin selesa anak pun gembira.

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum eda...untung ada anak kecik yg guna pampers kn...boleh try pakai ...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  4. comel pampers dia. pernah Nampak dekat Aeon ritu

    ReplyDelete
  5. Salam singgah petang sis...comelnya lampin ...kanak-kanak pasti selesa dan gembira bial memakai lampin ni....

    ReplyDelete
  6. serius suka sgt Goo.N ni..takde bocor2 dah..

    - Hernee Nazir -

    ReplyDelete
  7. comel sgt pempes ni tau...ank pnya la suka

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"