Saturday, April 15, 2017

Happynya dapat jumpa mereka

Assalamualaikum

Hai korang😊😊rasa nak throwback je cerita semalam berulangkali.Yesss mereka yang aku maksudkan adalah blogger-blogger kesayangan.

Semalam kami berjumpa lagi untuk satu event di johor bahru.Walaupun tak semua dapat berkumpul,tapi ada diorang dah cukup meriah.
Mereka adalah blogger mar,hernee dan suzlin
Ada dua lagi blogger yang takde lagi masa ni iaitu blogger mia dan mama maszul.

Jumpa mereka memang meriah,ada je benda yang nak dikecohkan,nak dicerita.Kami juga antara media yang terakhir di dalam event tu yang meninggalkan tempat tu.Jadi sempatlah bergambar dengan dato Kaathir Mustapa yang merupakan Managing Director untuk 23motors.Dan kami juga sempat bergambar dengan abam kuning.Nak tau siapa abam kuning,nanti aku cerita dalam next entry..ok..

Selamat berhujung minggu..

7 comments:

  1. wah bestnya event ni,lama tak dapat join banyak event di kl ni sebab atas kesibukan kerja,tapi sesekali jumpa sahabat maya di alam nyata memang bestkan

    ReplyDelete
  2. heee best dapat lepak dengan kawan2 bloggers semua kan =)

    ReplyDelete
  3. assalamualaiakum eda..mmg seronok rasanya...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete