Keropok Losong untuk minum petang

Sunday, April 30, 2017

Assalamualaikum
Hai korang๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Škat mana tu..Berpiknik ke petang-petang ni.Hujung minggu ni kan,ramai rasanya yang bersiar-siar

Aku pulak hari ni di rumah mertua.Actually dari semalam kat sini.Rumah aku sekarang ada aktiviti mengecat.So,macam tak sedap pulak kalau ada kat rumah.Tukang cat pun nanti tak selesa kan.

Tapi bila petang-petang macam ni,dihari cuti pulak tu,ada je benda yang nak dimakan untuk minum petang.At least menu yang ringan-ringan.Di bandar ni tak susah nak cari benda untuk dimakan.Tak perlu susah jugak untuk keluar rumah.Just call je,nanti ada orang datang hantar makanan.
Keropok losong sedap.Alhamdulillah,dapat penjual yang ok..Makanan sedap untuk dimakan.So,petang ni keropok losong dan milo panas.


You Might Also Like

5 Orang Komen

  1. terus lapar..plan nak buat jemput2 ikan bilis kejap lagi hehehe

    - Blog Hernee Nazir-

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum eda...mmg sedap mkn minum ptg nanti...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  3. menu minum petang paling sedap ni..dok kampung, petang-petang ada je menunya kan

    ReplyDelete
  4. ma feberettt okayyy. tak kisah laa kopok lekor jenis apa heheh

    Jom ke Blog Uyul Rosli >>> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"