Wednesday, April 19, 2017

# review product

Levea Susu Kambing Sedap dan Berkhasiat untuk seisi keluarga

Assalamualaikum

Hai korang☺☺ Siapa kat sini yang suka minum susu kambing.Saja nak tanya sebab entry kali ni aku nak perkenalkan susu kambing keluaran terbaru yang sedang hangat dipasaran sekarang ni iaitu Levea Susu Kambing

By the way,mereka baru je pre-launch dekat page mereka di LeveaOfficial,Tapi pihak Levea amat terkejut sebab penerimaan produk ini yang sangat memberangsangkan.Siap repeat order tau.

levea susu kambing

Susu kambing ni kan makanan sunah,Tapi kalau nak minum yang betul-betul pure tu,memang lah ianya bermau hamis kan.Levea susu kambing tak bau hamis tau.Levea susu kambing ni pracampur dari Ginko Biloba dan Arabic Gam.Ia adalah susu kambing premium Kualiti yang diyakini

levea susu kambing

Levea susu kambing ni adalah Susu kambing tanpa collegen yang diperkaya dengan antioksidan dan vitamin & mineral serta kalsium & protein yang tinggi. Ia akan membantu anda menyelesaikan rantaian punca masalah anda. Ramai yang telah kembali sihat cergas bersama Levea.

Levea susu kambing diluluskan oleh  Kementerian kesihatan malaysia (KKM) , Halal dan di hasilkan oleh kilang bertaraf GMP.


- Ginko Biloba
- Almanna Arabic Gum
- Probiotic 
- Madu
- Kurma
- Kismis
- Grape seed
- Buah Tin
- Pegaga
- Sunflower seed oil
- Vi tamin & Mineral
- Protein & Kalsium

Levea Susu kambing Mengandungi  lebih 11 khasiat semulajadi yang sangat baik dan diperlukan untuk kesihatan:


- Ginko Biloba
- Almanna Arabic Gum
- Probiotic 
- Madu
- Kurma
- Kismis
- Grape seed
- Buah Tin
- Pegaga
- Sunflower seed oil
- Vi tamin & Mineral
- Protein & Kalsium

LeVea Susu kambing terhasil adalah untuk menggalakkan Lebih ramai  lagi yang gemar minum susu kambing untuk di jadikan amalan harian dengan rasa yang  luar biasa sedap dan di gemari semua peringkat umur..
levea susu kambing


Siapa yg perlu minum LEVEA Susu Kambing?

LEVEA SUSU KAMBING DI FORMULA KHUSUS : 

  • Untuk anak 2 tahun ke atas
  • Untuk pelajar
  • Untuk ibu hamil
  • Untuk ibu yang menyusukan anak
  • Untuk wanita yang merancang hamil
  • Untuk Golongan Dewasa lelaki dan wanita
  • Untuk golongan Warga Tua
  • Untuk Penjagaan Kulit
  • Untuk Mengawal berat badan
  • Untuk yang Berpuasa

Pengambilan LEVEA Susu Kambing secara konsisten :

* Lebih cergas apabila bangun di awal pagi
* Perut rasa lebih selesa dan lawas
* Rasa lebih bertenaga dan focus semasa belajar
* Daya ingatan menjadi lebih baik
* Paras gula dalam darah terkawal
* Susu ibu menjadi lebih kekuningan dan banyak
* Anak tidur malam lebih nyenyak
* Batuk berkahak akan hilang dan sembuh dengan lebih cepat
* Lebih sihat dan jarang demam serta selsema
* Cepat sembuh dari demam serta selsema
* Badan terasa lebih ringan
* Kulit menjadi lebih cantik dan lembap
* Mengurangkan gejala bayi kuning ( jaundice)
* Membekalkan tenaga yg berpanjangan ketika berpuasa ( tidak lapar)

levea susu kambing

So,pagi-pagi aku wajib ambil Levea Susu kambing ni untuk dapatkan tenaga supaya aku lebih cergas.Takdelah badan asyik letih je kan.Perlu repeat lagi lepas ni.

So,kat sini aku nak share testimoni mereka yang sudah menggunakan produk ni,
testimoni susu kambing
testimoni susu kambing


levea susu kambing

testimoni susu kambing

Ok,untuk harga sebotol Levea susu kambing yang mempunyai 400g dalam satu botol harganya adalah

HARGA : SM  RM 49 , SS RM 55


Dan dekat mana korang nak dapatkan Produk ni,boleh tengok website,page dan boleh hubungi no yang aku sediakan kat bawah ni.



LEVEA RESOURCES (JR0071916-V)
Web  :  www.levea.com.my
Fb     :  Levea Official



LeVea Susu Kambing*

Kepakaran kami adalah membantu anda mendapatkan susu yang BERKHASIAT dan TERBAIK untuk diri dan seisi keluarga. LeVea Susu Kambing dijamin BERKUALITI TINGGI dan ekslusif.


19 comments:

  1. wahhh dah ada susu kambing jenis powder ye. Lama dah tak minum ... bila tengok ni teringin pula jadinya hehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. betul tu..tapi kenalah amalkan selalu kan kak

      Delete
  3. Salam singgah sini sis....wahh...susu kambing....MD pun suka ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..bagus lah kalau MD suka..kena beli ni

      Delete
  4. assalamualaikum eda...mmg sedap rasanya dan banyak pula khasiatnya...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  5. sedap sangat susu ni.. dan berkhasiat
    JanjiKita

    ReplyDelete
  6. Rasa dia sedapppp sangat sangat!! Tak menyesal lahhh cuba minumm.

    Jom ke Blog Uyul Rosli >>> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  7. sedap susu kambing ni, boleh buat minuman sarapan pagi

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81