Makan Sushi petang ni

Sunday, April 09, 2017

Assalamualaikum
Hai korang😊😊😊.semalam lahi macam nak beli sushi ni,dah pegi pun lalu restoran sushi tu.Tapi disebabkan sushi tu crowded dengan orang,kira batallah niat tu.Aku tak suka makan tempat yang sesak dengan orang.Bukan apa,nanti kesian pulak bila orang tertunggu-tunggu kita habis makan.

Lagi satu nak makan rushing pun tak best.Kita makan nak chill kan..emmm..sudahnya,terbatallah niat tu.Tapi bila ada delivery yabg boleh hantar ke rumah,why not aku try kan.Cas delivery pun singgit je

Sushi yang aku try..not baq
12 pcs rm9

Rasa pun not bad.Zaman sekarang kan,nak makan apa,semua depan mata.Yang penting ada duit.tu yang bestnya.hahaha..Still affordable lagilah kan kalau takat sekali sekala nak makan.Lantaklah orang yang cakap belakang pasal kita.Yang bermuka-muka depan kita baik,sebaliknya..iri hati dengan apa yang kita ada.

Yang penting kita tau apa yang kita buat.Biarlah diorang yang dok jaki dengan kita.Yang penting ko kena faham apa itu blogger.Jangan dengar dari sebelah pihak,dah ko nak judge me for nothing.And it doesnt't work.I'm still alive..

Hah,kan dah terkeluar isi hati perut.Dah jom nikmati sushi ni..nyummmy..




You Might Also Like

17 Orang Komen

  1. wahh..sedapnya sushi. da lama sy x makan..tetiba teringin lak

    ReplyDelete
  2. Nampak menarik.. Topping apa tu kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada topping tuna,dua tu lupa pulak ape..

      Delete
  3. eda, ini dah mengancam jiwa raga...nampk sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. aduii zie,dah boleh pi cari sushi..hehe

      Delete
  4. sis cerita pasal sushi tetibe deep ayatnya hahaha.fav airah pun sushi jugak.paling gigih buat sendiri sebab nak puas makan

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita tak pandai nak buat sendiri,tu yang beli je...

      Delete
  5. assalamualaikum eda...wah !! sedapnya nak juga ni...:)
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  6. 24 tahun hidup ni . Hanya kenal makanan bernama sushi ni . Tapi tak pernah merasa .. tekak tak dapat terima

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni sushi orang melayu buat..so insyallah boleh telan..dari kena sushi king atau yang dijual di kedai tu..

      Delete
  7. sedapnya sushi..sekarang nak makan apa pun ting je depan mata

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"