Monday, April 03, 2017

# hadiah dari blogger

Menang Giveaway Fridge Magnet Padang Besar dari Mialiana.com

Assalamualaikum

Hai korang☺☺☺ nih..saja nak tanya korang ni,siapa suka join contest kat blog..hahaha...yes...aku pun suka jugak,tapi yang simple je lah.

Macam tuari,aku ada masuk Gieaway dari blogger mialiana.Eh..aku memang suka kot masuk apa-apa segmen dari dia sebab giveaway yang dianjurkan mudah.Tak perlu nak buat ayat ke ape..Terus je copy coding and paste terus kat entry blog..


hah..mudahkan..Korang boleh belajar tau macam mana nak buat coding untuk buat entry GA dari dia..

Masa tu aku ada join Giveaway Fridge magnet Padang besar by Mialiana. And aku adalah antara 30 orang pemenang yang bertuah ..ai is suka wehhh
No bertuah disitu...antaranya no.12




Sedang menanti kehadiran firdge magnet tu..Boleh la jadikan koleksi nanti kat fridge..Thanks to mialiana



25 comments:

  1. o my god! mak nak jugak~~~!

    ------
    Jemput datang baca blog mak ;) | ~#TheRealBloggerMak~

    ReplyDelete
  2. Wah, boleh menambah koleksi peribadi fridge magnet tu

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak.. Kita pun menang jugak. Tak sabar tunggu hadiah..

    ReplyDelete
  4. Tahniah eda... Rezeki eda.. :)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum eda...wah !! bestkan dpt hadiah dr blogger mia ni...mama pun dpt juga...:)
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam mama,yeye..mama dapat jugak

      Delete



Follow Us @aida_yusof81