Menang Giveaway Fridge Magnet Padang Besar dari Mialiana.com

Monday, April 03, 2017

Assalamualaikum

Hai korang☺☺☺ nih..saja nak tanya korang ni,siapa suka join contest kat blog..hahaha...yes...aku pun suka jugak,tapi yang simple je lah.

Macam tuari,aku ada masuk Gieaway dari blogger mialiana.Eh..aku memang suka kot masuk apa-apa segmen dari dia sebab giveaway yang dianjurkan mudah.Tak perlu nak buat ayat ke ape..Terus je copy coding and paste terus kat entry blog..


hah..mudahkan..Korang boleh belajar tau macam mana nak buat coding untuk buat entry GA dari dia..

Masa tu aku ada join Giveaway Fridge magnet Padang besar by Mialiana. And aku adalah antara 30 orang pemenang yang bertuah ..ai is suka wehhh
No bertuah disitu...antaranya no.12




Sedang menanti kehadiran firdge magnet tu..Boleh la jadikan koleksi nanti kat fridge..Thanks to mialiana



You Might Also Like

25 Orang Komen

  1. o my god! mak nak jugak~~~!

    ------
    Jemput datang baca blog mak ;) | ~#TheRealBloggerMak~

    ReplyDelete
  2. Wah, boleh menambah koleksi peribadi fridge magnet tu

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak.. Kita pun menang jugak. Tak sabar tunggu hadiah..

    ReplyDelete
  4. Tahniah eda... Rezeki eda.. :)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum eda...wah !! bestkan dpt hadiah dr blogger mia ni...mama pun dpt juga...:)
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam mama,yeye..mama dapat jugak

      Delete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"