Menu Dinner simple

Thursday, April 06, 2017

Assalamualaikum
Hai korang😊😊😊salam maghribi..Dah maghribi ke belum..hehehe..selamat berbuka puasa..alhamdulillah..kenyang..alhamdulillah..puasa tertunai hari ni..

Korang dah puasa ganti?..saja nak ingatkan..masuk bulan rejab ni,niatnya nak puasa isnin khamis..insyallah..harap tertunailah kan

Menu apa korang hari ni?eh..banyak tanya pulak cik puan blog ni kan..yelah..nak tau jugak,mana tau resepi korang tu aku boleh buat untuk esok lusa kan.Hari ni aku masak simple tapi sedap..agagaga..puji diri sendiri lah pulak kan..yelah,nak harap orang puji,takut pujian tu tak ikhlas,jadi mak redha lah puji diri sendiri.hah!! Dah syok membebel,lupa bak bagitahu menu untuk dinner ni.
menu kami adalah kurma ayam,kangkung goreng dan juga ikan masin kapak..mabless ko..dapat roti ni,malam boleh sapedek lagi..
Menu kami untuk buka puasa

Esok-esok tak tau dah nak masak apa lagi..kalau dapat makan mcd sedap gak ni..hahaha

Eh..nanti aku share resepi ayam masak kurma menggunakan rempah mak siti ye..ok daaa

You Might Also Like

14 Orang Komen

  1. selamat berbuka...liezbr ganti sehari.. ada lg 3 hari nak ganti..

    ReplyDelete
  2. Ikan kering kapak tu sedapnya...makan dengan ubi rebus..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. uih..PD betul tu..tetiba macam nak cari ubi rebus pulak

      Delete
  3. assalamualaikum eda...ikan kering kapak tu mmg sedap..
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan ma,sesekali kena ikan kering kapak sedap.

      Delete
  4. Kadang makan simplelebih menyelerakan hehe

    ReplyDelete
  5. lama jugak Fiza tak masak ayam kurma. Sedap2.

    ReplyDelete
  6. ikan masin tu kak..adoi sedap kak uii
    JanjiKita

    ReplyDelete
  7. fuhh sedapppnyaaaa ya aulohhh uyul tak kuat

    Jom ke Blog Uyul Rosli >>> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"