Menu of the day 11 April 2017

Tuesday, April 11, 2017

Assalamualaikum

Hai korang😊😊😊 tah,bila ada kerajinan nak uldate blog kan.Semuanya nak dimasukkan..ala..apa salhnya kan.Kongsi apa yang bagus..Janji jangan kongsi benda yang tak baik,yang buat muka suci,tapi sebaliknya..emmmm..malas nak ceritalah..

Sebenarnya hari-hari masak.Tapi ada jugaklah gantung periuk.Kalau ada pasar malam,nak pi beli barang dapur,selalunya aku akan skip masak.Bukan apa,kalau masak ni jimatlah sikit.Kalau hari-hari makan luar,naya duit poket

Apa menu kisahsidairy hari ini,meh tengok.

Kari ayam
Ikan kering kapak
Sawi goreng

Simple kan..tapi tulah yang syoknya..alhamdulillah..kenyang dah.korang pulak..apa menu malam ni..

You Might Also Like

6 Orang Komen

  1. nampak sdp nnti share resepi sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahaiii...kari biasa je sis..hehe..segan pulak nak share resepi

      Delete
  2. Yg simple tu la yg sdp sis, tringin plak nak mkn mskm kari nmpk kari sis tu hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah..memnag selalu masak yang simple je masa waktu bekerja lya.. :)

      Delete
  3. yeah..hidup masak kat rumah..saya suka..ikan masin tu..alahai..pembuka selera betul lah
    JanjiKita

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"