Monday, April 17, 2017

# Menu of the day

Menu Of The Day 17.04.2017

Assalamualaikum
Hai korang😊😊😊Siapa haters sila pangkah je.Bukan apa,kot meluat apa yang nak disajikan hari ni


Ok..ok..sila positif.Terima kasih kerana menjengah.Nak tau menu kami sekeluarga hari ni?
Yesssa..ini sahaja...memadai bukan.Boleh lah..lagipun stock dalam fridge tak berapa nak ada.Tapi bagi aku lauk yang macam nilah,kita dok dua kali tambah..siapa macam aku..

Betul tak,lauk kampung je.Ikan goreng,sayur kobis masak lemak.Dan yang penting si sambal belacan.Itu adalah yang membuatkan majlis makan-makan malam ni penuh selera.
Biasalah kan,rutin seorang isteri..memikat hati suami walaupun lauk santapan tu biasa-biasa..hahaha


7 comments:

  1. Hihi...cik akak tengah melayan sambal 2 hari ni kak...makan ikan, ayam jemu dah...tukar selera gini..tak toleh kiri kanan

    ReplyDelete
  2. setujuu hahaha kalau ikan goreng dengan sambal belacan,takpun cili potong+kicap confirm tambah berkali2 padahal lauk simple je

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum eda...wah !! terbaik...yg simple tu la yg sedapnya...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  4. Biar simple tapi penuh kasih sayang.. hehehe..
    Barulah mengancam..

    ReplyDelete
  5. menu simple lebih menyelerakan hehehe

    ReplyDelete
  6. dua hari lepas..aku masak kentang masak air..ikan n ayam goreng..sambal ketuk..selera koooo..

    - Hernee Nazir -

    ReplyDelete
  7. perghhhh retis da ada haterss. hahaha. lauk tu sedap kakk sedapp!

    Jom ke Blog Uyul Rosli >>> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81