Friday, April 07, 2017

Pagi Dah makan Coklat

Assalamualaikum

Hai Korang☺☺☺Yess...Pepagi buta dah makan coklat kan..Sebenarnya coklat tu aku beli tiga hari lepas,masa singgah di Petronas.Bila dah sampai office,tak sempat nak makan aka kenyang ko!.

Jadi tersimpanlah coklat tu dua hari,disebabkan semalam aku pose..Dah terusik sikit sebenarnya masa ni sebab aku bagi jiran sebelah ni hah..

My All time Favourite


Dulu-dulu memang gilakan coklat,tapi bila dah semakin berusia ni,kurang sikitlah pebretnya.

11 comments:

  1. Kdg happy semcm je mood after eat chocolates kan eheh

    ReplyDelete
  2. sedapnye coklat... yum yum yum..
    rasanya gambar tuh besarkan sket baru cantik lagi tau... kecik sangat tak berape nampak

    ReplyDelete
  3. coklat sedap. Elok utk beri tenaga waktu pagi.

    ReplyDelete
  4. Terbalik dengan Mira. Mira time kecik tak suka sangat dengan coklat. Bila dah tua ni Mira makin suka pulak. hehehe

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum eda...yer la sama dgn mama...dulu suka sgt skg ni dah kurang mkn coklat sgt...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  6. sy suka yg ada hazelnut, tak kira coklat apa, jnji ada hazelnut..hihii

    ReplyDelete
  7. Kadang2 boleh juga makan coklat. Sedap. Dan pilihan paling senang, Dairy Milk lah. Hii

    ReplyDelete
  8. Ini boleh mendatangkan pertambahan berat badan ni.. hehehe..

    ReplyDelete
  9. makan coklat boleh hilangkan stress hahahah

    Jom ke Blog Uyul Rosli >>> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete