Ranking Alexa Kisahsidairy.com 8.4.2017

Saturday, April 08, 2017

Assalamualaikum

Hai korang☺☺☺☺Buat ape tu..cuti kan hari ni..Ke ada yang bekerja..ok..selamat bekerja ye..Ai is cuti uolsss..hari ni nak menghadiri jemputan kahwin..tapi sebelum tu nak check out satu entry untuk hari ni..So hari ni nak check it out Ranking Alexa kita yang semakin lama semakin baik..Usaha lebih ,dapat lah hasil yang lumayan kan

Jangan korang bosan layan entry aku ni ye.salah satu entry wajib yang aku dah plan untuk setiap minggu..Ada jugaklah kan aktiviti yang boleh kita buat dalam blog.Takdelah kosong macam tu je kan..

Entry santai untuk melihat perkembangan dan perjalanan kisahsidairy.com ni
Untuk ranking minggu ini,alhamdulillah..setelah membuat sehabis baik,maka inilah hasilnya

Global Alexa Traffic Rank : 1,221,574

Traffic Rank in My : 6833

Ranking Alexa yang lepas : SINI

Site Linking in : 381

Check Ranking Alexa korang di SINI


Alhamdulillah..semakin baik,cuma sites linking in tu masih di tahap yang lama..insyallah..akan perbaiki dari semasa ke semasa...

You Might Also Like

5 Orang Komen

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"