Tuesday, April 18, 2017

Sampai Dah Cek Nuffnang

Assalamualaikum

Hai korang☺☺☺Lama dah kan tak bercerita pasal Nuffnang ni.Nuffnang sekarang ni taklah lebat macam dulu.Dah macam sunyi sepi je..Aku pun tak tau kenapa.Tapi ramai dah tak boleh nak setia dengan Nuffnang ni kerana income yang dapat tak semeriah macam dulu.

Dulu paling rajin buat post pasal Nuffnang.Setiap kali CPUV baru,mesti update.Jangan tak tau,ramai jugak yang buat segmen untuk naikkan CPUV Nuffnang tau.Paling best lah dulu.Tapi sekarang ni jarang dah diorang buat segmen-segmen macam ni.

Korang boleh tengok entry lama aku tentang Cashout Nuffnang.Bukan main meriah dulu masyuk...Dan beberapa kali jugak aku cashout sepanjang jadi blogger ni..Ni ha..Korang boleh baca Entry Cheque Nuffnang dalam tangan.Banyak lagi lah cerita menarik pasal Nuffnang..Aku jugak ada kongsikan tips bagaimana cara nak Mendapatkan CPUV dari Nuffnang tau..

Kalau korang rajin,boleh baca balik cerita Nuffnang dalam blog aku.Tapi sekarang seperti yang korang tahu lah kan,Nuffnang tak semeriah dulu.Aku pun tak tau sebab apa,tapi hakikatnya,tak boleh nak bergantung sangat kepada Nuffnang.Banyak lagi advertiser yang macam cendawan tumbuh,nak bagi blogger buat duit.Tapi kena rajin.Kalau tak,duit takkan datang bergolek-golek


nuffnang
Amaunnya...Biarlah rahsia.....


Tak taulah samada ini cek yang terakhir atau sebaliknya sebab tak boleh nak berharap sangat.Apa pun syukur,rezeki tak pernah salah alamat..alhamdulillah...



27 comments:

  1. tu la, perasan jugak advertisement nuffnang ni macam da tak macam dulu, sendu jugak la, dari tahun 2012 lagi tak naik2..haha!

    nak beralih arah ke google adsense la camni...XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..tak macam dulu...tengah apply google adsense..tak taulah lulus ke tak

      Delete
  2. assalamualaikum eda...tahniah2...betul tu eda...mama pun dulu ada dpt skg ni nak dpt punyalah susahnya...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  3. nak masuk nuffnang sekarang asyik error aje..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak...kita pun tak pasti kenapa

      Delete
    2. betul tu susah sgt nak masuk web dia...mmg memanjang error jer..

      Delete
  4. wow seronoknya .Sertai segmen tonton ucing nak try irama melayu.(^_^).

    https://ucingkadayan.blogspot.com/2017/04/segmen-tonton-ucing-nak-try-irama-melayu.html

    ReplyDelete
  5. Syukur...harapnya bukan cek yang akhirlah...sekarang bila singgah blog kawan-kawan sedih sikit sebab tak dapat klik iklan..dulu seronok..singgah je klik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. harapnya macam tulah..tapi dah taknak berharap dah...hehe

      Delete
  6. Wahhhh..Ok la tuh masih ade income dr nuffnang..Saya dh slow dgn nuffnang sbb dulu mase nk cash out bleh plk dieorg ckp sy buat fake click..Adehhh..Lps dr tu terus sendu2 je ....kiki

    ReplyDelete
  7. kan kak..income tak rancak macam dulu
    JanjiKita

    ReplyDelete
  8. sis nanti share la income lain yg bleh buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis ada share jugak income untuk lazada affiliate..cuba search

      Delete
  9. Replies
    1. haah..betul tu fae..syukur alhamdulillah

      Delete
  10. ALHAMDULILLAH .. DAH BOLEH SHOPPING APA YANG PATUT GUNA DUIT NUFFNANG TU

    ReplyDelete
  11. wahhh rezeki akakkkk meriahh. alhamdullillah boleh banje mamam. hehehe

    Jom ke Blog Uyul Rosli >>> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah dan tahniah sis....

    ReplyDelete