SHOPBACK MALAYSIA | Beli dengan diskaun dan Cashback

Thursday, April 27, 2017

Assalamualaikum 

Hai korang☺☺☺ Alahaiii..seronoknya dengar bila shopping dengan diskaun,lepas tu dapat duit balik? Masuk akal tak..uishhh..macam tak percaya kan..Tapi nak bagitahu korang ni,silalah percaya kerana wujudnya laman web yang memberikan diskaun dan mengembalikan semula duit korang..Memang super jimat..

SHOPBACK MALAYSIA,adalah tempat korang dapatkan diskaun dan korang akan dapat tunai dengan membeli belah di website ini.Macam tak percaya kan,Hanya dengan Shopback Malaysia je tau yang ada.

Meh aku cerita sikit tentang kewujudan ShopBack ni

Shopback adalah salah satu perintis yang memperkenalkan cara membeli-belah serba baru ke arena membeli belah online di Asia Tenggara sejak september 2014.Shopback beribu pejabat di Singapura,Amerika Syarikat,Malaysia,Filipina ,Indonesia dan Taiwan.




Macam mana Shopback ni berfungsi?
  • klik di online store yang korang suka
  • Belanja dan buat pembayaran
  • Dapatkan duit kembali ke dalam akaun korang
  • shopback akan masukkan duit terus ke akaun korang
Ni meh nak cerita bagi ibu-ibu yang takde masa nak keluar shopping dan bawa anak-anak keluar tu,memang perkhidmatan shopback ni sangat sesuai lah untuk korang.Mudah je sekarang ni dengan online shopping yang semakin banyak di Malaysia

Bukan sahaja untuk korang yang menjadi suri rumah sepenuh masa,malah aku sebagai ibu yang bekerja ni pun kekadang takde masa untuk shopping barang dapur tau.

Bila dah wujudnya Shopback Malaysia ni,alahaiii...bukan nak cakap apelah,mudah sangat-sangat.Dah lah dapat diskaun,penghantaran pun cepat,malah korang akan dapat duit balik..Untung ke tidak?


Macam aku ni,selalunya bekalan yang selalu habis adalah barang dapur,dan disinilah aku akan masuk website Shopback dan pilih Vendor yang menjual groceries atau dalam bahasa melayunya barang runcit.


Macam aku ni,aku lebih suka masuk tempat yang ada jual Groceries macam kat atas  ni.Macam-macam barangan dapur kering dan basah untuk korang beli tau.Senang je,klik dekat Groceries store yang korang berkenan,dan dia akan direct masuk ke groceries store yang korang pilih.

So di website Shopback,aku hanya perlu memilih Groceries store yang aku nak macam kat bawah ni.Aku pilih untuk berbelanja di Honestbee je.Just klik start Shopping Now and korang boleh terus berbelanja di website tu.Nampak tak Up to 4.0% Cashback...Menarik kan..





Bila korang klik start shopping now tu,automatic dia akan terus ke website yang korang nak tu.Itulah mudahnya guna  Shopback ni kan.

Bila dah masuk ke website Groceries yang dipilih ni,boleh la terus membeli dan membuat pesanan.Lepas dah buat pesanan dan pembayaran,maka korang akan dapat cashback..Nak beli sayur,daging,ikan semua senang.Jadi nak memasak sangatlah mudah kan.Tak payah aku nak fikir nak keluar cari barang untuk masak.Tunggu je kat rumah untuk mereka hantar barangan yang aku beli tu.Yelah.Suri rumah macam aku ni,memang wajib memasak untuk anak-anak dan suami.Boleh dikatakan setiap hari aku memasak.Sebab tu,barang dapur asyik habis je.Nasib baiklah Honestbee ni ada perkhidmatan penghantaran.



Item yang aku beli untuk memasak..hahah...kalau berbelanja lebih dari Rm40 free delivery..Bestnya..

Senang,mudah dan pantas dengan membeli barangan runcit di Shopback kan.Tak banyak sangat masalah untuk membelinya di luar.

Kalau korang tak faham macam mana nak dapatkan Cashback ni,korang boleh tonton Video kat bawah ni

So korang cepat-cepatlah singup ShopBack ni.Rugi tau kalau tak sign up.Jimat sebab dapat pulangan duit kembali...wow... So korang yang nak register boleh SIGN Up

Maklumat Lanjut tentang SHopBack di bawah ni



You Might Also Like

5 Orang Komen

  1. tak pernah shopping sini lagi..tapi kerap dpt email..

    - Hernee Nazir -

    ReplyDelete
  2. dilah pun x penah shopping guna shopback ni.. tapi nanti nak try redeem hadiah menang contest lazada aritu guna shopback ni la.. hihi

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum eda... wah!! mcm2 ada skg ni..mama pun x pernah shopping pun...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  4. airah pn suka guna shopback ni sbbberbaloi rasa bila shopping on9

    ReplyDelete
  5. pernah dengar dulu pasal shopback ni tapi tak sempat nak kaji. memang untuk dapat pulangan semula tu

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"