Wednesday, April 12, 2017

Wallpaper handphone dari picsart

Assalamualaikum


Hai korang☺☺☺☺Bila dah takde kerja macam ni lah kan..Sejak ada application yang boleh buat apa je,mulalah nak membelek..Sekejap je kan..

Haha..Moga korang jangan kecam mak ye..Hasil dari apa yang mak buat semalam..hahaha...ok je kan


Kalau korang nak ada tulisan,korang boleh pergi dekat Focus and Filter..Background image pun cantik-cantik..Ramai sekarang ni buat header menggunakan FocusNFilter ni..

Nak download boleh je



Korang kalau tak tau macam mana create ni,boleh je cari kat youtube tutorial eh..


21 comments:

  1. assalamualaikum eda...pandai n cantiknya...:)
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru je pandai godeh..tunggu dah superb kita buatkan mama...hehehe

      Delete
    2. okay2 eda...kena tunggu ni...hahahaaaa...
      ** Mama Maszull

      Delete
  2. canteekk ! =D mmg viral sgt apps ni

    ReplyDelete
  3. Salam. Haiiiii kak eda. Lama tak jalan jalan sini. Demam on off punya pasal. Heee, wahhhh kreatifnya akakk. Uyul tak try try lagi.

    Jom ke Blog Uyul Rosli >>> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  4. IQ tak terjebak lagi dengan Apps ni, mungkin IQ selalu buat image editing, so ble benda ni jadi viral, xde rasa sangat nak try..huhu..anyway, cantek backgroundnya =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita tak biasa dengan editing ni..bila ada apps ni,jakun sikit

      Delete
  5. trend edit gune picsart menjadi2 bulan nie.. hehe..

    ReplyDelete
  6. zie pun dah terjebak..huwaaaa

    ReplyDelete
  7. semakin canggih apps sekarang ni..penuh memori
    JanjiKita

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan mar,kena selalu delete mana yang tak perlu

      Delete
  8. ada terfikir nak buat, tapi tak datang lagi semangat rajin tu hihihi

    ReplyDelete