Tuesday, April 11, 2017

Wangian FLEUR yang mengharumkan Office

Assalamualaikum
Hai korang😊😊😊Buat ape tu..alolo..busy ke..eh..kalau tak busy macam mana boleh baca entry ni...teeetttt..hahaha..kidding.Hadoiii..memang tak boleh lupa dengan wangian ni..Rasa nak makan je.

Alkisahnya,aku memang tak tau pun kewujudan perfume Fleur ni.Apa yang aku taulah kan,perfume Fleur ini untuk wangian badan,wangian aroma untuk kenderaan,rumah atau pejabat..Hah tu jelah k..Kalau korang nak tau lebih lanjut pasal wangian FLEUR ni,sila Google.Aku pun memang tak tau apa-apa pasal wangian ni.Tapi ada satu malam tu aku terjumpa di group taman kota masai ke,kat mana entah.Dia buat iklan pasal wangian ni.Entah macam mana tertarik dengan perfume ni.Mungkin rezeki dia kot supaya aku melekat nak bagi kat dia.Kalau korang tengok kat wall aku,dia ada tag aku.Jadi dok pm2,tanya harga,tanya top wangian,ok,baru deal esok hantar ke office..
Packaging dia so comel kan..ai is suka uolsss
Aku pilih Honey dew.Tu pun recommended by seller.Baru letak kat office dah wangi.Actually aku beli bukan untuk letak di office.Tapi dalam bilik.Barulah romantik sikit..ececehhh.
Bila aku bukak botolnya,amoi sebelah tanya,you minum susu honeydew ke..Hek...susu honeydew??aparaaa...
Hahaha..aku cakaplah,ai tak minum pun,ni bau perfume gantung ni..sedap kata amoi tu..bau freshh je..rasa macam nak makan.
Inilah botol FLEUR perfume ni
Wangi beb
Sebenarnya dia ada banyak jenis wangian.korang boleh tengok list kat bawah ni

Nak buat pilihan? Jom semak haruman ni.

15 haruman untuk di pilih.

💟Lime - Haruman Limau nipis

💟Lemon - Haruman Lemon

💟Orange - Haruman Oren

💟Strawberry - Strawberry

💟Apple - Apple

💟Honey paris - Honey Dew

💟Leanne Reims - Bunga Sakura

💟Lavender - Lavender

💟Colombes Tobacco - Dunhill Perfume 

💟Lyon air - Men Perfume 

💟Le harve - Syrup 

💟Le mans - Chewing Gum

💟Brest garden - Ladies Perfume

💟La Rochelle - Buah Delima

💟Vanilla-Haruman Vanilla

Dan ada 6 jenis wangian yang top seller katanya

6 bau TOP SELLER.

• Honey Paris
• Apple
• Vanilla
• Marseille Lavendar
• Lyanne Reims
• Strawberry

Tapi seller tu recommend aku honeydew.And aku suka wangian ni.seboto ni cuma rm10 tau.and korang boleh dapati dimana-mana kiosk di shopping mall dan juga facebook.Just taip FLEUR Perfume.keluaah nanti..

8 comments:

  1. assalamualaikum eda...mmg wangi kan...:)
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  2. Ada jugak CCL tertengok fleur ni kat fb.harga memang murah .. insyaAllah ccl pun nak grab satu boleh letak dalam bilik tido

    ReplyDelete
  3. wah nampak pun macam dah wangi ;)

    ReplyDelete
  4. ehhh shomelnye packing dia tu... lahai..

    ReplyDelete
  5. memang selalu beli perfume yg mcm ni untuk dlm kereta.kebanyakan nya semua wangi2

    ReplyDelete
  6. kecik kecik berisi tuh wangi seluruh bilik.

    Jom ke Blog Uyul Rosli >>> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete