Bekal Nasi goreng

Tuesday, May 09, 2017

Assalamualaikum

Hai korang☺☺ Pasal menu breakfast je ni.Tapi disebalik tu sebenarnya ada cerita tau,

Semalam aku masak lemak ciliapi Lala.Masak lebih untuk buat bekal.Masak nasi malam-malam buta,jadi pagi senang panaskan je semua lauk.Bila pagi ingatkan nak panaskan lauk,tiba-tiba nampak dah berbuih dalam periuk tu..Hadoii...rasa rugi pulak.Kalau habiskan malam tadi dah tak membazir.Tapi disebabkan nak bawak bekal ke office,jadinya tinggalkan sikitlah untuk bekalan.
Tapi yang terjadi sebaliknya pulak kan.



Maka jadilah Nasi goreng bersama telur mata.Itu sudah memadai untuk sarapan merangkap makan tengahari.Disebabkan dah takde kawan untuk makan tengahari,bekal adalah perkara yang lebih selamat supaya tidak kebuluran.



You Might Also Like

5 Orang Komen

  1. samalah, ari ni pun zie breakfast nasi goreng

    ReplyDelete
  2. bekal asam pedas malam tadi..beli roti..cicah le buat sarapan..hehehe

    http://herneenazir.com/2017/05/08/segmen-mencari-bloglist-by-kinah/

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum eda...tu pun rasanya dah cukup kenyang eda...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  4. Sy tak berapa makan kalau nasi digoreng 😂

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"