Thursday, May 25, 2017

# giveaway

GIVEAWAY BUSYRA TAKIYUDIN: SAYA NAK SHOPPING CREDIT RM1000!!

Assalamualaikum

giveaway, Featured, shoppingcredit, blogger, voucher,

GIVEAWAY BUSYRA TAKIYUDIN: SAYA NAK SHOPPING CREDIT RM1000!!


Hari ni nak  jugak join Giveaway dari Busyra.Disebabkan hadiahnya sangat best,so ambil masa untuk join GA ni.Hadiahnya menarik tau,rugi kalau korang tak join jugak.Yang nak join boleh klik banner kat atas tu

Kalau aku terpilih untuk menjadi pemenang,duit tu nanti aku akan beli satu perfume yang dah lama aku idamkan.Kalau mengikut pasaran,harga untuk perfume ini adalah RM199 kalau tak silap aku.
So di SG Shop Malaysia,korang jangan tak percaya bila harga dia sangat jauh berbeza dengan harga pasaran.Sebab tu ramai yang memilih untuk shopping di SG Shop ni.Korang boleh Klik Website di bawah ini
http://www.sgshop.com.my

Oklah,meh aku tunjuk,perfume idaman yang aku nak sangat beli ni
CK One Be Perfume Men And Women With Neutral Lasting Fragrant Fresh And Natural Gift Genuine Man Student

Harga : Rm 95.83
Link : klik Here

Itulah dia yang aku nak sangat beli.Harap-harap aku terpilih la untuk GA ni..Cepat-cepat join tau,sebab busyra nak bagi shopping credit bernilai RM100 untuk 10 orang pemenang.





4 comments:

  1. assalamualaikum eda...selamat bersegmen n gud luck...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  2. terima kasih kerana sudi GA saya.. pemenang telah diumumkan > http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/pemenang-giveaway-saya-nak-shopping.html

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81