Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Cikzacom

Wednesday, May 31, 2017

Assalamualaikum

Lama jugak rasanya tak shopping online.Sekarang ni senang sangat nak beli barang dari china.Payah nak jumpa supplier yang boleh dipercayai lagi-lagi yang jenis online.

Tapi bila sebut pasal Taobao atau SgShop ramai yang kata boleh dipercayai.Sekarang ni di online je korang boleh pilih barangan yang korang nak tau.Oh la..bestnya...Lagi best kalau dapat free shopping credit.

And by the way,ramai dah blogger yang anjurkan contest  untuk memenangi Free shopping credit ni,cuma belum rezeki aku lah kan.Tapi mana tau rezeki nak raya ni..Dapatlah raya dengan barang baru di dalam rumah.And hope,kali ni tuah di tangan aku.



Barang yang ingin dibeli di SGshop Malaysia jika anda menang RM100
And untuk pengetahuan korang, apa yang aku nak sangat bila aku berjaya untuk memenangi Free Shopping credit ni, ni hah..korang tengok jelah wishlist aku ni.Tak banyak cuma satu je.Sebab kalau di luar, harganya lebih tinggi berbanding di SGShop Malaysia.

Nak belikan anak aku permainan yang boleh dimain di luar.So xperlu pergi ke playground selalu untuk bermain.

So aku memilih untuk membeli Colorful Outdoor Sports Game House Children Tent Leisure 2015 Authentic Traditional Animation Toys
Harga pun not bad..Tak sampai Rm100 pun...

Link  - SINI
And kalau duit tu belum cukup rm100 aku nak tambah untuk beli carpet.Aku nak letakkan di dalam bilik.Murah sangat harga carpet tu kan..So why not aku grab satu kan.

Link - SINI

Ok..itulah sahaja dua barang yang aku nak sangat jika aku berpeluang untuk menjadi pemenang rm100 free shopping credit..

Username SGShop aku adalah : sitirohaida




You Might Also Like

3 Orang Komen

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"