Saturday, May 13, 2017

# Mothers day

Icon Comel di Hari Ibu

Assalamualaikum

Hai korang☺Apa aktiviti korang hari ni.Aku tau ramai blogger hari ni yang menghadiri SBB2017.For sure banyak ilmu yang korang akan perolehi dan juga networking sesama blogger.

Ramai juga hari ni yang menghadiri event di Legoland dan ada juga yang membawa ibu-ibu korang untuk sambutan srlamat hari ibu.

Ala...bukan selalu pun nak bawak nak kita ni jalan-jalan.Macam aku hari ni,tak kemana pun.walaupun aku kat kampung,mak aku pulak takde.Ada je program dia untuk hari ni.

Tapi yanh bestnya,ramai yang wish selamat hari ibu dan bagi ikon comel di whatssap dan messenger.
Suka dapat ikon macam ni.semua memang comel-conel belaka.

Korang pulak macam mana...

4 comments:

  1. hehehe spesel icon tu.. suwitt..

    ReplyDelete
  2. Tak dapat gi SBB, sebab akak ngan abang nak buat makan2 kat rumah sempena hari Ibu.Selamat hari ibu sis, comel ikon tu..teringat zaman MMS. Haha

    ReplyDelete
  3. uyul pergi SBB. nanti uyul share dekat blog dan ig ye kak eda.

    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81