Jam Frozen untuk fiyah dan Naura

Monday, May 15, 2017

Assalamualaikum
Hai korang😊😊Dalam pada tak sihat ni,sempat jugak update entry kan.Dah dua hari demam ni,tapi tak kebah jugak,elak malam ni kena jugak gi klinik lagi.

Actually,anak-anak baru lepas demam.Mungkin jangkit diorang kot.Mak nya pun antibodi tak berapa nak kuat,so inilah jawabnya.Kalau demam je takpe,beserta dengan batuk dan selsema.

Oklah,harapnya cepatlah sembuh.Oh ya,masa hantar mereka ke klinik,singgah di Mall baru di Bandar Penawar.Elok je lalu kedai jam,kakak cakap dia nak jam frozen.Memandangkan dia pun takde jam,so umi belikan jugak untuk dia.Sebelum ni pun ade je jam dia,tapi jenis kakak fiyah,dia suka sepah sana sini.Lagi satu suka sangat dok pomen jam tu.Tu kekadang jam dia cepat rosak.Bila dah kakak beli,of courselah adik Naura pun kena belikan jugak.Nanti tak pasal-pasal bergaduh.Upah jadi good girl makan ubat.
Jam frozen adik dan kakak
Dah pesan jaga jam baik-baik.Pakai bila jalan dan pergi sekolah je.Tak taulah behave ke tak tu.Jam tu baru berharga rm8.Bahaya beli mahal-mahal untuk bebudak ni.

Kakak paling suka dapat jam.Yang penting ada frozen.Harap kekal lama lah kan jam tu..

You Might Also Like

5 Orang Komen

  1. waaahh !!!! series comel !! ju yg dah tua ni pun tpikat tgk jam tu =D
    btw get well soon sis. bykkn minum air suam masa demam ni k

    ReplyDelete
  2. comelnya.... seronok, ada satu sorang... hehe

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum eda...wah !! bestnya adik n kakak dpt jam frozen la...cantiknya...
    ** Mama Maszull**

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"