Kasut murah dan cantik by Khay Zainal

Thursday, May 04, 2017

Assalamualaikum
Hai korang☺☺alolo....rambang mata bila masuk kat page kasut murah dan cantik ni.Biarlah dah bersusun kasut yang ada di rumahtu,tapi bila nampak ada kasut cantik dan murah ni,rasa macam nak beli je lagi.

Yelah,bukan apa,kasut ni kita boleh pakai bila-bila masa.Boleh bertukar-tukar nak memakainya.Kalau hari ni,dah pakai yang ni,esok lusa yang lain pulak kan..Kira macam nak ada kasut yang boleh matching dengan baju yang akan dipakai.Biasalah wanita kan.

Tapi bila tengok harga kasut sekarang ni,boleh tahan jugak,Bukan setakat kasut,barangan lain pun kira mahal jugak.Tapi nak tak kalau aku kenalkan satu owner yang menjual pelbagai jenis kasut dan sandal dengan harga berpatutan.

Seriusly,sangatlah affordable kasut yang dijualnya.Kalau korang level-level macam aku ni,memang highly recommended.Yang level atas lagi aku pun beli dengan dia,inikan pulak kita kan..hahaha....Ok kan..

Kasut murah dan cantik ni ada di jual di add  Khay Zainal di facebook.Kat situ korang boleh nampak macam-macam kasut yang dijual dengan harga yang berpatutan.Nak beli kasut kasut murah dan cantik boleh je tengok-tengok dalam wall Khay Zainal

Meh tengok antara kasut menarik yang dijual oleh Khay Zainal ni.

kasut murah

kasut murah

kasut murah

kasut murah

kasut murah

Ni antara yang ada di jual di sini..So kalau korang nak belek-belek lagi kasut murah dan cantik,korang boleh tengok dan whatssap Khay zainal ni ye
Facebook : Khay Zainal
Whatssap : 014-3966140

You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. Salam singgah sini sis...wahh..cantiknya..

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum eda...lawa2 kasutnya...harga pun boleh tahan juga ni...
    ** Mama Maszull**

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"