Tuesday, May 09, 2017

# Menu of the day

Menu Of The Day 080502017-Dinner

Assalamualaikum
Hai korang๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.Kadang-kadang tak tau idea nak memasak.Tapi bila masuk dapur idea datang dengan sendirinya.Janji ada bahan yang nak di masak.

Untuk hari ni,teringat pebret ilham syahmi iaitu anak kepada blogger hernee nazir.Menurut umi dia,ilham syahmi sangat suka ayam masak merah.Memandangkan memang dah lama umi naura tak masak ayam masak merah,maka menu kami pada malam ini adalah ayam masak merah.
Selain masak merah,aku gorengkan sayur sebagai pelengkap menu kami.Ikan masin tu lebihan semalam,aku perhangatkan lagi.



6 comments:

  1. Ayam masak merah tu memang mengancam jiwa oh!!

    ReplyDelete
  2. Hari-hari fikir nak masak apa, nak makan apa ๐Ÿ˜‚ Kalau time study dulu, main beli ja. Jarang masak

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum eda...alhamdullilah dgn rezeki yg adakan...
    ** Mama Maszull**

    ReplyDelete
  4. Sha pun suka buat ayam masak merah.. Anak-anak pun suka sebab tak berapa pedas..

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81