Menu Of The Day 080502017-Dinner

Tuesday, May 09, 2017

Assalamualaikum
Hai korang😊😊.Kadang-kadang tak tau idea nak memasak.Tapi bila masuk dapur idea datang dengan sendirinya.Janji ada bahan yang nak di masak.

Untuk hari ni,teringat pebret ilham syahmi iaitu anak kepada blogger hernee nazir.Menurut umi dia,ilham syahmi sangat suka ayam masak merah.Memandangkan memang dah lama umi naura tak masak ayam masak merah,maka menu kami pada malam ini adalah ayam masak merah.
Selain masak merah,aku gorengkan sayur sebagai pelengkap menu kami.Ikan masin tu lebihan semalam,aku perhangatkan lagi.



You Might Also Like

3 Orang Komen

  1. Ayam masak merah tu memang mengancam jiwa oh!!

    ReplyDelete
  2. Hari-hari fikir nak masak apa, nak makan apa πŸ˜‚ Kalau time study dulu, main beli ja. Jarang masak

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"