Monday, May 22, 2017

# motherhood

MOTHERHOOD | Kedai Online harga Murah dan berpatutan untuk kelengkapan Bayi

Assalamualaikum

Hai korang☺☺☺ Kalau cerita bab shopping online,especially barangan baby,memang aku suka satu online shopping ni.Bukan setakat ianya mempunyai pelbagai kelengkapan,malah harga murah dan sangat berpatutan.So tak rugi kalau korang masuk online shopping ni.

Motherhood.com.my adalah satu platform yang diguankan oleh ibu-bapa untuk membeli produk bayi,ibu bersalin,anak kecil dan kanak-kanak.Kami juga menyediakan maklumat yang berguna seperti tips keibubapaan, panduan penyusuan, ulasan jenama, permintaan sampel produk percuma dan testimoni yang sangat berguna untuk kemudahan ibu bapa.
Anda boleh mendapatkan barangan bayi terlengkap di sini, merangkumi pelbagai kategori daripada lampinmakanan bayiaksesori mandistrollerkerusi kereta bayidekorasi bilik bayifesyen bayifesyen ibu mengandung, pelbagai jenis mainan dan lain lain.
Motherhood.com.my adalah platfom yang digunakan oleh ibu-bapa untuk membeli produk bayi, ibu bersalin, anak kecil dan kanak-kanak. Kami juga menyediakan maklumat yang berguna seperti tips keibubapaan, panduan penyusuan, ulasan jenama, permintaan sampel produk percuma dan testimoni yang sangat berguna untuk kemudahan ibu bapa.
Anda boleh mendapatkan barangan bayi terlengkap di sini, merangkumi pelbagai kategori daripada lampinmakanan bayiaksesori mandistrollerkerusi kereta bayidekorasi bilik bayifesyen bayifesyen ibu mengandung, pelbagai jenis mainan dan lain lain.
Segala produk yang terdapat pada platfom kami adalah produk-produk yang anda sangat percayai, antaranya Anmum,BabyLoveBabyOrganixBritaxBudsChiccoDiapexDoonaDumexFrisoFiffyHaenim ToysHalfordHapeHolabebeLeapfrogLittle BeanLittle B HouseMAMMellowMorinagaMunchkinMustelaMy DearNUKNunaPiyo PiyoQuinnyMaxi CosiSesame StreetSustagenFrutzeeV-CooolV-TechYo Kai dan lain-lain.
Yang pastinya apa yang kita nak,semuanya ada di Motherhood.my ni .
Hah..apa yang menarik yang akan menanti korang pada 29 May 2017..silalah stay tuned ye

Bukan itu sahaja,pelbagai lagi sales pada setiap barangan yang dijual disini.
Korang tengok sahajalah Offer yang diberikan pada produk-produk terpilih mereka.

Dan kepada mommy yang suka sangat dengan barangan Pigeon,meh nak bagi berita gembira ni dekat korang,Pigeon sedang mengadakan Clothes Online Sale serendah RM4 tau..Macam rugi pulak kalau korang tak grab ni..Aku pun dah usha-usha ni..dah masuk bakul apa yang patut.Tinggal nak check out jelah..

Bila masuk website motherhood ni,aku rajin usha diapers dan bottle susu je..Tapi kekadang terlebih kepada barangan lain pulak..Haishh..pendek kata,kalau dah masuk website ni,rasa berjam-jamlah dok jenguk.Seronok weh... 

Meh aku bagitahu kat korang kenapa mesti pilih Motherhood.com.my
  • Online shopping No.1 Terbesar untuk bayi dan ibu mengandung
  • Tawaran menarik dari segi harga dan produl
  • Harga yang berpatutan dengan promosi yang hebat.
  • korang boleh bandingkan harga dari website barangan bayi yang lain.
  • Penghantaran percuma dengan setiap pembelian RM99 ke atas
  • Dapatkan Rm15 percuma dengan setiap pembelian RM150  di dalam satu resit
  • Cara pembayaran melalui credit card/debit card/online banking/paypal
So senang sangatkan dan itu sebabnya korang perlu memilih website ini.So jangan tunggu lagi kerana banyak promosi pada setiap produk. dan klik link ini untuk korang baca testimonial mereka yang sudah pun membeli belah di online shopping Motherhood ini..Klik link Testimoni ye
Untuk maklumat lanjut korang boleh layari website










4 comments:

  1. bestnya,, utk teenagers ada ke

    ReplyDelete
  2. nice sharing!kita anak kecik ramai memang sukaa online shop harga berpatutan ni..hehe

    ReplyDelete
  3. Naseb baik uyul belum ada baby. Kalau takkkk memang dahhh shoping habis hahaha.
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81