Ramadhan raya blogger contest

Thursday, May 18, 2017

Assalamualaikum
Hai korang๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.. Untuk pengetahuan korang Lazada Malaysia akan mengadakan Ramadhan raya blogger contest tau.Ini pun aku tau dari blogger iday.

So,aku sedang berkira-kira nak join ke tak kali ni.Sepanjang Lazada mengadakan contest ni,banyak kali jugak aku join,cuma belum rezeki untuk menang.Kalau tak join macam rugi pulak,sebab macam senang je penyertaan kali ni.Kalau korang nak tau boleh pergi ke link ni 


Insyallah..mungkin akan join..tengah belek-belek resepi lama ni.Kotlah boleh join kan.


You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. busyra ada tngok jgk td di fb.. mcm nak joinn. hehe

    ReplyDelete
  2. Wah,menarik ni.bolehlah jenguk-jenguk esok.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"