Ranking Alexa kisahsidairy.com 10052017

Wednesday, May 10, 2017

Assalamualaikum

Hai korang☺☺ emm...dah out from schedule nampaknya...Tapi takpelah.sementara ada kelapangan ni,aku nak update sikitlah tentang ranking alexa terkini untuk blog kisahsidairy ni kan.Kita tengok ada peningkatan ke tidak.

Turun naik alexa tu sudah semestinya dan akan sentiasa ada.Cuma kita kena rajin jelah..Rajin dapatlah angka yang semakin mengecil.Semakin kecil maka semakin baguslah blog kita..ye dak



Global Alexa Traffic Rank : 807,641

Traffic Rank in My : 5908

Ranking Alexa yang lepas : SINI

Site Linking in : 480

Check Ranking Alexa korang di SINI

Alhamdulillah...ada peningkatan sedikit lah walau kekadang datang waktu malas nak update dan blogwalking...

You Might Also Like

7 Orang Komen

  1. tapi alexa kene bayar la. macam mana? ke memang kene bayar?

    ReplyDelete
  2. Wahh kedudukan yg baik tu eda... teruskan usaha..

    ReplyDelete
  3. dah lepas midnight and here I am knock knock rumah blog sis eheheh

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum eda...tahniah2 tetap terbaik ni...
    ** Mama Maszull**

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"