Saturday, June 03, 2017

43,000 like your post on facebook

Assalamualaikum

Hai korang😊😊 dah tido ke..Nak tanya..korang ingat lagi tak 1st time korang buat facebook.Ingat tak berapa kali dah korang up status dan berapa ratus kali dah orang like post korang.

And of course korang tak ingat kan.Itu semua termasuk aku.Aku tak ingat langsung bila aku sign up facebook ni.

Entahlahkan.Tapi hari ni Mark ingatkan aku tentang dah berapa ratus like yang aku dapat sepanjang aku berfacebook ni.
Tak banyak mana sebab aku ni bukan lah glamour sangat.Up status pun jarang-jarang,Sebab aku up status bila perlu jr.Tak perlu,memang aku tak post pun
43,000 like je sepanjang aku berfacebook

Hahaha...oklah kan...tapi aku tak kisah pun...korang pulak

14 comments:

  1. tak keluar apa2 pun lagi. ada 12 je kot like haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..maknanya kena lebih rajin like post orang la lepas ni

      Delete
  2. Whoaaa, tahniah.ahahhaha~ ramai gakss

    ReplyDelete
  3. psssttt... terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #30.

    Blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2017/05/senarai-url-blog-30.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada hari ini. Gud luck.

    - Mia Liana

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..bestnya masuk blog kak mia

      Delete
  4. banyakknyaaa...rasanya mcm pernah keluar hari tu..tp mcm xperasan sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala..tak penting sangat pun..hehehe..saja nak screeshot

      Delete
  5. Banyaknyaaaaaaaaa! Berpuluh ribu tuuu!

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum eda...mama pun ada keluar tadi tapi x sempat nak screenshot ..
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81