Thursday, June 29, 2017

# Hari raya

Beraya di Johor Pula

Assalamualaikum
Hai korang😊😊 alahaiii..dah raya ke 5 weh..ada yang dah naik bekerja dan ada jugak yang masih bercuti.

Kalau dari raya pertama lagi,eh sebelum raya lagi,aku beraya di Melaka.maklumlah #teamrayarumahmertua katakan.So,semalam dah balik ke johor.Alhamdulillah,perjalanan semuanya ok je.Ada sikit jammed,tapi takdelah teruk sangat.

Sempatlah singgah di rumah cousin sempena majlis aqiqah anak dia.Sampai di kota tinggi pun dah petang.Dalam pukul 5 agaknya.Hujan lebat di beberapa tempat.
Nasiblah adik beradik masih lagi di rumah mak.Tahun ni kiranya team beraya rumah mertua..


Ni diantara adik beradik aku yang ada..Nak beraya di rumah sanak saudara kat sini pulak.


Korang pulak ke mana hari ni

24 comments:

  1. Saya dah start kerja dah.... hihi... Selamat Hari Raya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oic,selamat bekerja dan selamat hari raya

      Delete
  2. tak kerja tapi dah tak beraya jugak.. sampai raya ketiga je mood jalan2 ada hehe..

    selamat hari raya aidilfitri..
    have a blast syawal =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni pun sebab belah family saya dan kawan2 belum settle lagi.

      Delete
  3. Selamat hari raya eda... Maaf zahir batin.. :)

    ReplyDelete
  4. Mama pun Di Johor juga. Baru nak ke Batu pahat ni

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. Selamat Hari Raya! Maaf Zahir & Batin.
    Uyul nak buat comeback nih selepas hampir sebulan menyepi dalam dunia blogging!

    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  6. Selamat hari raya SR..

    Akak hari ini dah mula kerja..

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Raya πŸ˜„ Cantik corak dinding 😱😍

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir & batin. Happy holidays. Im working huhu eat the yummy food for me too okay? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya.ok..leave it to me about the food..hehe

      Delete
  9. Whoaaa..sakan nye~
    Orang dah start kerja dahhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Company shutdown nona..kalau tak dah start keje jugak

      Delete



Follow Us @aida_yusof81