Tuesday, June 13, 2017

# kisahsidairy.com # segmen

Blogwalking selesai untuk peserta segmen bloglist kisahsidairy.com

Assalamualaikum

Hai korang☺☺alhamdulillah,dapat jugak selesaikan hutang yang tertunggak.Dah habis blogwalking ke senarai peserta kisahsidairy.com.

ALhamdulillah,walau peserta yang join tak sampai target,tetap bersyukur kerana mereka yang join memberikan komitmen yang baik,cuma ada satu blog je yang takde link yang betul.So terpaksa remove dari senarai peserta,

Untuk korang yang dah join,dan nak blogwalking korang boleh lihat senarai peserta di SINI
Banyak sebenarnya faedah kita blogwalking.Kalau ada masa dan ketika tu,rajin-rajinlah blogwalking,ambil masa sedikit untuk blogwalking,Kalau dapat hari ni 5 blog,esok 5 blog lagi kan.At least kita support each other dalam menaikkan PV rakan-rakan dan juga kita sendiri.

Barulah namanya support segmen dari blogger.Jangan di harap blogger famous untuk blogwalking blog kita,blogger yang kurang menyerlah tulah juga penyumbang PV di blog kita ye.

Oklah,jangan lupa blogwalking ye,All the best kepada pemenang nanti..

2 comments:

  1. Yeah!! Tak sabar nak tunggu pengumuman pemenang.. Hehehe

    ReplyDelete
  2. betul..selalu2 lah blogwalking blog orang lain kan.

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81