Monday, June 19, 2017

# Lazada contest

Cantik Bergaya dengan Raya Fashion dari Lazada Riang Ria Raya

Assalamualaikum

Hai korang☺☺Dah tinggal beberapa hari lagi nak menyambut hari raya ni.Persiapan ready or not?
ishhh...cerita pasal raya ni seronok,lagi-lagi bab menyediakan persiapan raya.Dah tentunya bila cari baju dan tema raya kan.

Ok..nanti aku akan jawab apa tema dan fashion akan aku gayakan di hari raya nanti.Sebelum tu,yang nak join Ramadhan Raya Blogger Contest ni cepat-cepat sebelum tamat,kerana hari ini adalah hari last untuk submit entry.

3. Week Three Contest: 

Theme: Looking Good & Beautiful 

 Contest period: 9 June 2017 – 15 June 2017 
 Title of the article: Any title related to the Article 

 a. What's your color theme for this Raya? 
 b. Share your outfit details for this Raya 
 c. What outfit/clothes would you like to buy on Lazada’s platform for this Raya? 


Untuk minggu ketiga ni,aku nak menjawab soalan dari lazada tentang Theme for hari raya.

Theme: Looking Good & Beautiful 

What's your color theme for this Raya?
Untuk tahun ni aku dah decide memilih warna Emerald Green.Sebelum ni aku memang tak pernah lagi memilih warna macam ni.So tahun ni aku memilih Emerald Green sebagai Tema di hari raya untuk Family aku.Untuk aku dan anak perempuan,Emerald Green kami ada sedikit bunga di kaki baju berwarna cream.Memang cantik.

Share Your Outfit Details for this Raya?
Untuk tahun ini,aku nak kembalikan zaman kegemilangan masa muda dulu.Tak terlalu berfashion untuk memudahkan pergerakkan.So tahun ni,Untuk aku dan dua anak dara tu,aku buat baju kurung .So senang sikit kan,berbanding dengan tahun lepas aku dah pun menggayakan jubah di pagi raya.

What outfit/clothes would you like to buy on Lazada's platform for this raya?
Kalau bab shopping ni,memang best kan.Bila dapat shopping di Lazada untuk hari raya ni,aku mencari Baju kurung pahang untuk aku pakai di hari raya.Nampak cantik bila mengenakan Kurung Pahang ni.
Amar Amran Kurung Pahang Qirana (dark grey)
Harga Rm165.75
Klik : Link

Bila dah ada baju,wajib beli tudung atau shawls,dan aku memilih untuk mengenakan bawal dari Aidijuma untuk tahun ni yang sangat colorfull 

Aidijuma BPL Colorful Life pink
Harga :RM19.90
Klik : Link

itu sahaja lah yang ingin aku gayakan di hari raya nanti.Amacam ..cantik tak.hehe




3 comments:



Follow Us @aida_yusof81