Friday, June 02, 2017

# blogger

Dapat duit raya dari Herneenazir.com

Assalamualaikum

Hai korang☺☺alahaii..syoklah kan bila dapat duit raya.Dah beso ni dapat duit raya semangat dia bukan main..walaupun tak banyak mana,tapi hasil yang dapat tu memuaskan dan dibri ganjaran yang setimpal.

Semalam blogger herneenazir.com telah mengadakan satu segmen pendek iaitu sape yang dapat screen shot pageview blog dia ke 1 juta akan dapat duit raya bernilai RM20.And of courselah kerajinan tu datang dengan rajinlah aku melawat blog beliau.

Masuk sekali,tak dapat,dua tiga kali barulah angka tu bergerak ke 1 juta.And terus screen shot angka tu.By the way,tahniah Hernee kerana pageview dah pun 1 juta,insyallah,lepas ni dengan berkat kesungguhan kau,angka tu akan cepat naik lagi..Jangan cepat mengalah ye.

Korang boleh tengok entry kemenangan aku di entry hernee di SINI
Dah pun terima duit raya pagi tadi.boleh tambah sikit nanti beli jubah sehelai..umi pun tengah dok usha-usha ni satu website.tak sabar rasanya nak beli..hah..tu nanti aku cerita kat lain entry.



2 comments:



Follow Us @aida_yusof81