Tuesday, June 06, 2017

# bazar ramadhan

Grand Opening for Telekung Siti Khadijah

Assalamualaikum
Hai korang☺☺☺Nampaknya telekung jenama terkenal semakin melebarkan sayapnya bila mereka akan membuka satu lagi cawangan di Senawang.

Siapa tak kenal dengan telekung siti khadijah ni kan,rata-rata ingin memilikinya,jika ada yang berkemampuan,why not belanjakan sedikit wang untuk amalan kita.

Grand Opening Senawang: 17 June 2017!

So orang-orang senawang bolehlah dapatkan telekung siti khadijah di sana ye

8 comments:

  1. assalamualaikum eda...yer la selalunya nampak kat go shop...rasanya bandar baru uda sudah ada kedai telekung siti khadijah ni...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah mama,dekat uda centre tu..nak masuk takut dengan harga dia...

      Delete
  2. IQ da ada 1 set, memang selesa pakai telekung SK ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..bestnya,kainnya memang sangat selesa kan,sejuk je...tapi tulah..harganya tu

      Delete
  3. teringin nak ada satu tapi cam mahal sangat pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan fiza,akak pun teringin nak juga,dapat yang basic telekung tu pun dah ok dah

      Delete



Follow Us @aida_yusof81