Jalan penuh sesak dengan kenderaan

Tuesday, June 20, 2017

Assalamualaikum
Hai korang😊😊Saja nak update sedang menghadap jammed ni.Uih..bukan main lagi orang ramai keluar malam ni.

Niat hati tadi nak keluar amik.duit je,jalanlah dekat pusat bandar tu,tapi kereta bersusun pack kiri kanan jalan tau.Tak muat agaknya petak kereta yang disediakan.Tu yang parking sampai luar.

Nasib baiklah persiapan aku dah buat dari awal.Takde lah nak redah jammed.Teringin jugak nak tengok-tengok kat bazaar tu.Tapi bila tengokkan kereta yang padat dan orang yang Padat,tak jadilah nak berjalan-jalan.

Lagilah Naura taknak berjalan,dia suka berdokong je bila dengan umi dia.Tak larat dah nak dokong dia,jadi sebab tulah umi tak jadi nak keluar.

Pesan aku untuk mereka yang nak shopping tu,jangan syok bershopping sampai lepaskan anak ye.Beg duit tu semua nak kena jaga,semualah kena jaga.Kang sebelum raya ada yang menangis.

Yang nak parking kereta atau memandu tu,berhati-hati ye.

You Might Also Like

5 Orang Komen

  1. makin dekat nak raya, makin sesak kenderaan atas jalan kan..hadoi...sabar jelah!

    ReplyDelete
  2. Huhuhu dekat2 nak raya ni memng tak leh nk elak dah jammed... Kat kuantan ni dah macam KL dah jammed dia kalau kat bandar tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah lea,sebab tu saya buat persiapan awal..senang sikit

      Delete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"